| macrii01 a întrebat:

Baieti, ce va place la o fata?

Răspuns Câştigător
| KeporLove a răspuns:

Daca cautai aceasta intrebare o mai gaseai.
Deci uni baieti cand zic ca o fata e "frumoasa" se i-a dupa aspectul fizic (vai ce buci are, vai ce buna e) putini sunt cei care caracterizeaza o fata dupa aspectu "moral" (ganduri, gesturi, vorbe)
Mie imi plac fetele care se lasa greu. si care le place sa fie alintate si sa raspunda la romantizm.

| Andreutza184 a răspuns (pentru KeporLove):

Cladius esti printre putinii baieti care gandesc asa smug bv tie

| Bellinda99 a răspuns (pentru KeporLove):

Mda..Ma bucur ca uh la asta te uiti la o fatawinking. Asa ar trebui sa fie toti baietii:X. Dar de fapt majoritatea vor doar ca fetele sa fie "bune"straight face.

| KeporLove a răspuns (pentru Bellinda99):

Baieti nu seamana niciodata. Toti stim astea dar fetele pentru asta nu evita pentru a ne jigni si a ne face niste "porci". sau multe alte feluri.
Asa sunt eu pur si simplu dar nu am avut ocazia nici odata sa ii arat unei fete partea mea romantica. Asa ca o sa incerc sa le dau sfaturi celor care au nevoie de ele si au ocazia de a le pune in pactica.

| KaTaNa97 a răspuns (pentru Andreutza184):

Sunt destui care gandesc asawinking

8 răspunsuri:
| eluboy13 a răspuns:

Tre sa recunosc ca la tine imi place chiar totul!

| Pitbull305 a răspuns:

Poi caracterul, comportamentul, frumusetea, corpul.

| roshkitza a răspuns:

Cum arata nu e asa important, trebuie sa te simti bine in compania ei, sa iti faca placere sa vorbesti cu ea si sa ai ce vorbi cu ea... deci sa nu fie o inculta!

| mihaicataraga a răspuns:

Nu toti baietii prefera funditele fetelor. fetele pe linga fundite mai au si suflet, frumusete interioara si exterioara etc.

Întrebări similare