Daca cautai aceasta intrebare o mai gaseai.
Deci uni baieti cand zic ca o fata e "frumoasa" se i-a dupa aspectul fizic (vai ce buci are, vai ce buna e) putini sunt cei care caracterizeaza o fata dupa aspectu "moral" (ganduri, gesturi, vorbe)
Mie imi plac fetele care se lasa greu. si care le place sa fie alintate si sa raspunda la romantizm.
Cladius esti printre putinii baieti care gandesc asa
bv tie
Mda..Ma bucur ca uh la asta te uiti la o fata
. Asa ar trebui sa fie toti baietii:X. Dar de fapt majoritatea vor doar ca fetele sa fie "bune"
.
Baieti nu seamana niciodata. Toti stim astea dar fetele pentru asta nu evita pentru a ne jigni si a ne face niste "porci". sau multe alte feluri.
Asa sunt eu pur si simplu dar nu am avut ocazia nici odata sa ii arat unei fete partea mea romantica. Asa ca o sa incerc sa le dau sfaturi celor care au nevoie de ele si au ocazia de a le pune in pactica.
Sunt destui care gandesc asa
Cum arata nu e asa important, trebuie sa te simti bine in compania ei, sa iti faca placere sa vorbesti cu ea si sa ai ce vorbi cu ea... deci sa nu fie o inculta!
Nu toti baietii prefera funditele fetelor. fetele pe linga fundite mai au si suflet, frumusete interioara si exterioara etc.
anonim_1690 întreabă: