anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieţi, de ce nu doriţi să vă afişaţi sentimentele în faţa unei fete? Chiar dacă deţineţi sentimente, preferaţi atitudinea de bărbat dur, căruia nu îi pasă de nimic, dar sufletul vă plânge pe interior.../De ce anume? Cel mai sincer răspuns primeşte fundiţa

Răspuns Câştigător
| Ciprian a răspuns:

Din orgoliu. Ma rog, nu si cazul meu. Unii baieti nu vor sa fie ``la picioarele`` fetelor, desi nu este asa.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Eu nu as generaliza.

| Razvan a răspuns:

Crezi tu ca le plange sufletul pe interior?thinking
Cred ca sunt mai puternici hormonii

| NickiMinaj a răspuns:

Asta s-o crezi tu draga elywinking Inseamna ca nu stii unde sa plusezi, ca la Texas Hold'em.

| Carmen a răspuns:

Asa este.Si eu ma intreb asta uneori. Dar sa stii ca nu toti sunt la fel.Am avut si eu prieten care isi afisa in totalitate sentimentele fata de mine, isi arata slabiciunea si la un moment dat mi-a disparut interesul fata de el.Noi,fetele,vrem sa ne simtim protejate, sa avem aceea siguranta alaturi de un baiat.Baietii poarta o masca ca sa detina controlul in fata iubitei.Altii isi dovedesc iubirea prin fapte, gesturi.Important e sa fii tu fericita.Sarbatori fericite!

| cristianorudi7 a răspuns:

Asa si?

| cristianorudi7 a răspuns:

Asa si? care-i intrebarea?

| Mihai543215 a răspuns:

Nu prea sunt genu asta, adica imi arat sentimentele fetei care merita ( pana acu nu am intalnit decat una in 15 ani...big grin) dar, eu faceam asa din cauza celorlalte fete deoarece daca le arati senitmentele exista tipuri de fete care dupa aceea te ignora, si zic ca esti prea disperat dupa ele, si din cauza asta mai bine suntem noi indiferenti sa nu ne ignore sa ne bage in seama, daca am avea garantia ca nu isi bat joc de noi sau ceva ne-am arata si sentimentele, bine ca acu sunt o gramada de tipuri de oameni, eu unu nu imi arat senimentele nici daca stiu sigur ca dupa nu ma ignora, trebuie sa merite si cel mai important sa ma cunoasca bine. Si mai exista si o chestie de genu : ce smecher sunt daca par indiferent dar asta e mai mult la cocalari. Sau mai pot exista momente in care parem asa datorita unor probleme, faptului ca fata respectiva ne cam dat de gandit, sa le testam sa vedem daca chiar le pasa, sau unii le pari indiferenti ca ele sa se aproprie de ei sa tina la ei din ce in ce mai mult pentru ca si baiatu o place nu stiu sunt o gramada de motive.

| WarGarurumon a răspuns:

Uni spunem sentimentele foarte rapid sau intr-un timp normal alti nu vor sa ia asa repede fetele cu sentimentele pe care le au fata de ele.