| Joker_4126 a întrebat:

Aceasta este una si singura fantezie a mea (cred ca este singura laughing ) daca pot sa ii zic asa! Doresc sa cunosc o fata care poate sa produca squirting in timpul actului sexual! Stiti voi. sunt rare dar bune bune >:! Sunt dispus sa ofer o suma considerabila de bani pentru a-mi indeplini aceasta fantezie! Astept fetele care sunt inzestrate cu acesata chestie pentru mai multe discutii! devil Bineinteles daca nu le este rusine sa se afirme!

Răspuns Câştigător
| cosmin21 a răspuns:

Imi place cum gandestiwinking

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Rushine ar trebui sa-ti fie tie, ca nu esti in stare sa **** fara sa platesti! j te mai crezi si inteligent pe deasupra! ia bagatzi u undeva fanteziile tale!

| IloveME a răspuns:

Baga anutz pe net ca te prostituezi cu astfel de fete!

| CristinaElena96 a răspuns:

Esti fraieroh go on clar, cauta pe net doar nu crezi ca vreo fata in toata facultatile mintale s-ar oferi sa faca asa ceva cu un "destept " ca tine, intrebarea e la fel ca cel care a pus-obatting eyelashes

| IleanaConsaZeAnA a răspuns:

Ce vrei tu sa faci se numeste prostitutie

| EuDarii a răspuns:

Ce prost!

| Joker_4126 explică:

Stai linistit/a orice ai fi tu ...sunt in stare si am ce.nu este neaparat sa platesc doar sa imi satisfac placerile.dar aceasta chestie de care am mentionat intalnesti foarte rar la o femeie care este asa.si de aia am adus vorba de bani. in fine nu are rost sa intru in mai multe detalii.si sa cunosc pe cineva care ar fi asa.ar fi foarte bine!