anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

adineauri spuneam ca este mai greu sa ne ajutam pe noi insine decat pe ceilalti, de aceea va intreb, in special pe voi baietii, urmatoarele:
Cunoasteti o fata la discoteca, radeti si glumiti impreuna, flirtrati, va aruncati priviri, nimic de saruturi sau chestii de genu, dansati impreuna, povestiti, faceti schimb de numere de telefon...si aici apare dilema Dc n'o sunati?

Răspuns Câştigător
| mispis a răspuns:

Asta m-am intrebat si eu de multe orilaughingsi tot n-am aflat raspunsul. Ce te sfatuiesc eu sa faci:sa nu-l suni tu, astepti poate suna el. Apoi, cand vei mai iesi iar la discoteca(cred ca in curandsmug) iar el daca va fi acolo, tu sa nu-l mai bagi in seama ca dat trecuta.Adica:ii eviti privirea, dansezi cu altcineva, daca te invita la dans il refuzi, dar daca te mai invita inca o data, acceptitongue.Si ai sa vezi, ca isi va da seama ca tu esti suparata pe el si poate va incerca sa-si ceara scuze... dar e posibil si ca, data viitoare cand mergi la disco, sa nu te bage deloc in seama iar tu nu poti face decat sa fii indiferenta si sa te distrezi.Succes:*

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pai hai sa. tsi explic eu ce teorie am gasit pentru asta, eu in calitate de fata.laughing pai daca a flirtat cu o fata, fi sigura ca nu e singura. e clar ca ei se cred smecheri si frumosi, si atunci cand cer numarul de telefon unei fete, nu sunt atentsi ce nume trec.si dupa cateva zile ori uita de tine, ori are prea multe numere de fete si nu mai sie care e al tau laughing.

| Rayyy a răspuns:

Poate in acel moment li s-a parut atractiva, insa au abandonat ideea mai tarziu. Cu toate acestea, exista baieti comozi, care nu au initiativa si asteapta sa fie ei sunati.

| Anca a răspuns:

Io cre-ca era prea beat cand a cerut nr. Si cand se trezeste nu numai ca nu mai stie al cui e nr din telefon, nu mai stie nici cum l-a obtinut, nici cum arata-i! laughing)

| Anca a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda sa-ti cauti iubitul in club. Eu cand merg in club merg strict pentru distractie! Cu prietenii cu care merg, nu cu necunoscutii. Nu dansez cu nimeni din afara grupului meu de prieteni. Nu-s proasta betivilor de prin cluburi. Nu accept sa traga de mine vreun necunoscut si sa ma pipaie!
Nu te respecti, nu te respecta!

Chiar daca el o fii baiat bun in realitate, in noaptea aia e baut, se distreaza, si fii sigura ca nu vede in tine mama copiilor lui. A cerut nr la vrajeala, nu pentru ca il interesezi in mod deosebit. Unii fac colectie de nr de telefon. Dar asta nu inseamna ca sunt si interesati de persoanele respective.

El poate are o prietena in viata de zi cu zi. Iar ce a facut in club a fost o mica distractie!

Speri si tu la cai verzi pe pereti!

Clubul nu-i casa de toleranta. Desi multi asa vad lucrurile si multe... ii ajuta sa le vada asawinking

| Castiel a răspuns:

Poate a fost doar o chestie de moment sau poate ne este rusine stiind ca fata respectiva este foarte frumoasa si o placem cu adevarat, si ne este fricalaughing ceva de genu...

| ionika17 a răspuns:

Cred ca din cauza la timiditate si decat sa ne simtim mai prost, mai bine nu mai sunamlaughing

| αndï a răspuns:

De ce nu sunati voi daca noi TOT nu vrem sa sunam, cine stie ce se intampla thinking duh

| noktambul a răspuns:

Poate ca o s-o sun, da mai incolo!

| didu48 a răspuns:

Hellconnen, daca voi NU VRETI SA SUNATI de ce sa sunam noi si sa spuneti dupa ca suntem stresante? duhhh phbbbbt

| didu48 a răspuns:

Fanaticdupatine, fiecare cu opiniile si credintele lor. Nu trage concluzii pripite si nici afirmatii inainte sa le gandesti de 2 ori happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-ai raspuns singura "nimic de saruturi sau chestii de genu"! nimeni nu vrea sa-si piarda timpul cu prostii.majoritatea vor o fata usuratica si blonda care retine greu numele unei persoane(ca sa nu-l strigi pe strada sau la gradi, eu stiu de pe unde mai postati voi?!).
Sau a facut rost de mai multe numere de telefon si a extras unu la intamplare.
Oricum mi se pare o tampenie sa astepti sa te sune un necunoscut, vezi in jurul tau ca e un baiat care sigur si-ar da viata pentru tine, dar ca de obicei tu nu-l vezi pentru ca nu te-ai gandit pana acum la asta.happy