Le poti folosi linistita:* dar sa ai grija de caare.sunt unele mai subtiri.si unele groase.mai bine cumpara.ti subtiri.trebuie sa scrie "mini" pe ele:*
Sunt ob-uri in functie de marime. Cele mai mici sunt roz.alea nu iti ajung unde trebuie ca sa te dezvirgineze, mai sunt cam 2 cm pana acolo. Daca le folosesti pe alea nu o sa fie nici-o problema.dar e foarte neplacut.
Prima data nici nu o sa poti umbla pana nu te obisnuiesti, si sa il pui mai adanc ca nu te doare daca il ti afara te doare din cate am auzit ![]()
Normal nu se folosesc ob-ori pana nu iiti incepi viata sexuala.dar nu e cazul si cu ob-urile mici. Sincer, nu am folosit niciodata si nu o sa folosesc pana nu imi incep viata sexuala.
Dar asta depinde de fiecare, mi se pare ca esti prea micuta la 12 ani pentru a folosii. vorbeste si cu mama ta poate ajungeti la concluzie.nu te-as sfatui.Dar fa ce simti u ca e mai binee. Bafta
Se vede ca ai 12 ani
"norale" --> normale
"putia" --> putea
"doar" --> doar
"sexoala"
--> sexuala
fetita foloseste tampoane normale ca de`aia s`au facut. stai sa fi si u mai mare si apoi foloseste OB-uri. Dupa 14-15 ani.
Bafta:*
Ob-urile le folosesti cand vrei. insa daca esti virgina exista posibilitate ca himenul sa se rupa (adica te-ai dezvirginat) si sa te doara. sau himenul sa nu se rupa depinde.
insa nu ar fi mai frumos sa ii oferi posibilitatea persoanei iubite sa faca acest lucru (adica sa te dezvirgineze)?
o sa te plictisesti si de ob-uri si dupa ce faci?
Buna! Nu poti folosi inca o.b-uri, eu am 14 ani si inca nu am voie,,, nu poti folosi o.b-uri de abia dupa ce iti incepi viata sexuala dar cu siguranta ca nici de la varsta asta nu poti... Sper ca te-am ajutat, un vot pllss
Nu este neaparat dupa ce iti incepi viata "sexuala" nu "sexoala".Dar cel mai probabil daca folosesti de acum este posibil sa iti rupi himenul.Atata tot, sper ca te-am ajutat.
Exista OB mini pentru virgine. Dar se folosesc numai ocazional, nu zilnic. Gandeste-te ca sunt greu de folosit, fiindca trebuie sa te asiguri ca iti schimbi tamponul la maxim 4 ore indiferent ce ar fi. Asta inseamna ceas pus sa sune noaptea (daca folosesti si noaptea), atentie mare la program ca sa nu depasesti cele 4 ore si sa te trezesti undeva unde nu iti poti schimba tamponul la timp.
Anonimboy111 întreabă: