|

Buna, am făcut sex neprotejat cu partenerul meu, stiu ca nu e bine dar vreau sa stiu dacă sunt șanse de a rămâne însărcinată. Menționez faptul ca el a urinat înainte de actul sexual și ca nu a lăsat in mine, ne-am oprit înainte de a ejacula. Ultima zi de ciclu a fost pe 6 luna aceasta. Va rog sa ma ajutați. Stiu ca lichidul preejaculator conține o cantitate de spermatozoizi dar dacă a urinat nu ar mai fi șanse sa conțină.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiiindca de obicei sangerarea menstruala se produce/desfasoara pe timpul a circa 4-5 zile, reiese ca cel mai probabil acest ciclu menstrual a inceput in data de 2 sau 3 Februarie. De asemenea, tot pe baza acestui rationament reiese ca in cazul in care actul sexual a fost intretinut in data de 19 Februarie, atunci a avut loc in cea de a 17-a sau a 18-a zi a ciclului menstrual, adica dupa ce s-a terminat perioada fertila. Insa trebuie specificat faptul ca acest calculul este valabil doar in cazul in care ciclul menstrual este de tipul regulat si are mereu lungimea maxima de 28-29 de zile. De asemenea in continutul lichidului preejaculator s-ar putea sa existe spermatozoizi, insa numai in situatia/cazul in care barbatul a ejaculat cu 2-3 ore mai inainte si intre timp nu a urinat. Fiindca nu ai oferit toate informatiile absolut necesare in privinta ciclului tau menstrual, analiza este efectuata pe baza de supozitii si din acest motiv raspunsul urmator poate fi eronat intr-o anumita masura.
Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se fi putut forma o sarcina in conditiile precizate este foarte mica spre imposibila in cazul in care :
-- ciclul menstrual este de tipul regulat si are de fiecare data lungimea de cel mult 28-29 de zile.
-- de asemenea si in cazul in care partenerul de sex este capabil sa-si retina perfect ejacularea si nu ajunge sperma in vagin
Multa sanatate!

| a răspuns:

Nu te mai risca inutil pe viitor...

| a răspuns:

Intotdeauna exista un risc de sarcina!
De ce nu folositi prezervativ, ca nu musca, nu doare si costa cat 1 bomboana, dar va scapa de acest stres.

Răspuns utilizator avertizat