Dacă o inșeli vei deveni la fel ca ea. Tu aici crezi că este forum de matrimoniale?
Dupa 4 ani de tocat creierul in doua si sute de nopti nedormite, in care stiu clar ca eu am fost mai bun decat ea, am ajuns la concluzia ca: vreau sa fiu/fac ca ea.
Poate asa ma pot linisti si eu! Si sa pot spune usor ca ea: asta e!
Am avut asa niste prieteni, sotul si-a înșelat soția, ea ca sa se razbune si-a inselat si ra sotul cu sotul amantei soțului, dar n-a iesit nimic bun, s-a rupt încrederea, pana la urma au divorțat, sotul s-a casatorii
t cu altcineva, nu cu amanta, ea a ramas singura si frusreata.In cazul altor prieteni, ea l-a inselat noi am discutat cu ea sa renunțe la amant si pana la urma a fost de acord si el a fost de acord sa o ierte de dragul lui Iisus, ca si Iisus i-a iertat multe pacate, mai multe decat avea el de iertat soției si el nu s-a razbunat, apoi au avut o fiica, ea nu l-a mau înșelat si sunt si azi impreuna, el a iertat-o si nu i-a mai reproșat.
"acum 15 ore | Gabi9922 a întrebat:
....Am ajuns la concluzia, ca sa o iert, sa fac si eu la fel, sa o insel!"
Iarta-ma ca-ti spun in fata adevarul, dar asta este razbunarea prostului si nu te face cu nimic mai bun daca iti inseli sotia, platindu-i cu aceeasi moneda!
De ce nu divortezi ca un om normal, fara sa va mai sicanati si sa va razbunati pe voi, facandu-va viata un calvar?
Fii destept si da-i femeii pace, sa-si caute si ea un barbat care sa o satisfaca sexual, ca de bine sau de prea multa satisfactie sexuala nu inseala nici o femeie.
In privinta femeilor pe care tu le cauti ca sa te inteleaga, le gasesti pe drumul de centura ale orasului unde stai, alea te asculta si iti indeplinesc orice dorinta, contra cost evident.
Violleta2022 nu este razbunare, desi poate ca asa pare! Vreau sa fac la fel sa imi pot spune ca sunt la fel ca ea! Desi eu nu am fost ca ea!
E LINUSTE SUFLETEASCA!
Nu divotez, cred ca mai tin la ea.
Nici ea nu a vrut sa divorteze si nici acum nu vrea. I-am spus de atunci sa faca ce vrea, nu o tin cu forta, dragoste cu sila nu se poate.
Nu am inteles de ce a "rezolvat" pentru o perioada de 8luni cu vrianta grea! Nu am inteles de ce a riscat 20 de ani de casnicie, casa, copii, parinti, etc.
Daca NU era satisfacuta sexual de mine de ce nu a divortat sa ramana cu el? poate "EL" era mai bun!
Sa inteleg ca voia senzatii tari cu orice pret? Oare a meritat?
Bineinteles ca este razbunare, chiar spui ca vrei sa faci exact ca ea, deci sa-i platesti cu aceeasi moneda... dar asta nu te face pe tine nici mai destept si nici mai bun ca ea, dimpotriva.
Ma rog, nu pare sa ai prea multa minte, daca alegi sa te comporti ca un copil de scoala primara, taman cu femeie pe care afirmi ca o iubesti si care-i mama copiilor tai.
Daca esti cu adevarat barbat si nu poti suporta gandul inselatului, apai divorteaz aca un om normal si sanatos la cap si vezi-ti de viata ta, lasand-o si pe ea sa-si caute un barbat care sa-i ofere ceea ce are nevoie.
Violleta2022, ai spus:,, divorteaza si las-o sa caute un barbat care sa-i ofere ceea ce are nevoie! " Vio, nu te inteleg, jur!
I-am spus ca e libera sa plece cand doreste ca dragoste cu sila nu se poate, de ce nu a plecat?
Si nici nu vreau sa fiu mai destept, nici mai bun!
Cand eu asteptam dupa ea sa facem dragoste/sex cate o luna era ok din partea ei?
Cand eu avem remuscari daca sa fac sau nu sex cu alta, NU AM FACUT SEX CU ALTA, EA si-a tras amant!
Deci tu spui ca pentru EA a fost in regula!
Urat din partea ta!
Nu este razbunare VIO, este liniste, nu suntem roboti sa dam DELETE! dar nu ai cum sa intelegi, nu ai trecut prin asa ceva!
Cu ce esti tu mai breaz sau mai destept, daca urmaresti sa te razbuni tot prin curvaraseala?
Divorteaza TU daca ea nu are chef si te tine de fraier, acela ar fi un mod normal sa te desparti de cineva care nu te iubeste, nu te apreciaza si nici nu este multumita de performantele tale.
Deci tu te-ai suparat ca te-a inselat sotia dupa ce tu i-ai propus altei femei sa faceti sex? Pai ai meritat-o.
Nu poti ierta, nu poti trece peste? Divort si las-o sa fie fericita.
Sa stii ca daca faci si tu la fel, ceea ce a facut ea nu se va minimiza prin magie si o vei ierta
Nu pe TPU
Buna draga Miruna333. Vad ca nu ai citit bine postarea. Am spus ca mult timp momentele noastre de dragoste/intime se desfasurau doar o data pe luna, de aceia nu am mai rezistat si i-am propus dar remuscarile m-au cuprins si nu am facut absolut nimic cu ea.
Dar inteleg de la tine ca ii dai dreptate sotiei mele! Deci ea are voie sa ma insele peste 8luni, sa faca toate mizeriile posibile si imposibile la care nu te gandesti, iar eu care o intelegeam sa sufar in continuare!
Frumos din partea ta!
Ps: Eram ironic, ca am vazut ca nu ai inteles nimic
Nu conteaza motivele, nu primesti destul sex, te desparti si cauti. Asta am facut si eu. Nu conteaza ca nu ai facut, faptul a fost consumat din moment ce te-ai gandit sa ii propus si ai facut-o.
Nu tin cu nimeni, dar inteleg de ce a facut-o. Tu vezi ca ea te-a inselat si vrei sa faci la el. Normal ca si ea a vrut sa te insele cand a vazut ca vrei sa iti oferi cucul alteia. Cine a inceput totul? Pai tu. Incearca sa te pui in pielea ei. Sa vezi la iubita ta sotioara in tel, invitatie pentru o seara picanta in compania altui barbat. Faptul ca a trimis acel mesaj nu inseamna mai putin decat daca ar fi trecut la fapte.
Miruna333 nu inteleg la ce te referi cand ai spus ca:,, Asta am facut si eu"...
Nu inteleg normalitatea ta, in care spui ca e normal sa ma insele cand eu nu am facut-o! Tu intelegi? Cand eu aveam remuscari Ea a inselat! Deci e normal! Asa spui tu! Nu, nu este normal deloc. Trebuia sa identifice problema si sa se itrebe : Ce fac eu ca sotie sa rezolvam problema? Pai daca sotul meu a fost fraier si a vrut sa insele desi nu a facut-o, lasa ca ii arat eu cum se face! Urat din partea ta!
Daca aceste doua lucruri tie ti se par normale, mie nu mi se par deloc, in loc sa identifici cauza, ai trecut la efect.
Cu o astfel de gandire din partea ta inseamna ca nu ai experienta de viata.
Multumesc frumos
Cand nu primesti destul sex, te desparti. La asta m-am referit, ca am facut si eu.
Normalitatea mea. Tu esti primul care a instigat. Pai normal ca ea a trecut la fapte cand a vazut ce propuneri faceai. Tu ce faceai in locul ei? Pofim? Ea sa identifice problema ta? Pai era problema ta, nu erai satisfacut, lucru pe care ar fi trebuit sa il discuti cu ea, iar daca nimic nu functiona, vedeai ca totul e fara rost si puneati punct. Asta fac oamenii maturi care isi asuma. Nu primesti ce ai nevoie? Inchei si cauti ce ai doresti. Gestul a fost acolo, despre asta e vorba. Nu conteaza ca fapta nu a fost facuta. Oare si ea de ce nu voia sa faca sex cu tine? In loc sa identifici cauza, ai trecut la efect, asa ca efect, care? Sa o inseli ca nu mai puteai sta fara. Se vede ca ai tu si pentru mine, in loc sa rezolvi problemele in casa, dadeai mesaje altora
P.S. Nu te mai scoate victima ca nu esti, tu ai instigat totul.
1 Te-ai despartit? ...ca nu primeai destul sex?
2 Am discutat de multe ori treaba cu momentele intime/sex intre noi. Pot spune ca am propus, dar e o MARE diferenta, mai exact o viata paralela de vreo 8 luni...
Iar dpmdv nu da dreptul nimanui, indiferent ca este ea prima sau el primul care sa arate cine este mai smecher pentru un gand, o idee, nematerializata.
Cu alte cuvinte, daca tu esti judecator vei condamna o persoana fara sa savarseasca fapta, nu e corectitudine, normalitate, etc.
3,, Oare si ea de ce nu voia sa faca sex cu tine? -- daca nu era multumita de ce nu a bagat ea divort nici inainte nici dupa ce m-a inselat?
4 Am identificat problema, am propus multe variante de orice natura, dar grandomania si egoismul sunt greu de invins. Sunt foarte flexibil, deschis si pacifist.
5 Daca pentru tine a fost usor sa divortezi pentru mine nu era usor, avem rate la masina, rate la casa pana la pensie, 2minori si vreo 20 de ani impreuna.
6 Daca victima este EA care m-a inselat atunci nu are rost mai vorbim.
în primul rând tu ai înșelat-o primul! Eu personal nu consider că un om, înșelat/ă poate "rezolva ceva" dacă face/comite același fapte, ce la comis
/faptuit omul ce a înșelat și compromis o relație serioasă! sau o căsnicie serioasă!
Au trecut 4 ani, de atunci și tu astăzi alegi să faci ce? Lasă femeia mă omule, în pace ce te legi de viața ei în halul ăsta, după ce că tot tu ai făcut ce ai făcut primul! fi bărbat recunoaște până la capăt ce ai înșelat-o primul, apoi tu deja ști ce a făcut și ia atenție! După ce tu primul ai înșelat-o! iar faza cu o dată pe lună! Păi da ce mă? Femeia aia nu-i și ia om! Dumnezeul nu i-a dat și ei o viață! Tu ce ai? Ce este săraca! Femeie! Mașinărie de "sex" tu vrei mereu! în fiecare zi! N-are și femeia aia, niște intimități de ale ei personale! de femeie! N-are și pe alea ei! Tu ce vrei de la femeia aia mai exactă!? Să-ți fie "supusă, sclavă" când intri pe ușa Să-ți pună vopsea pe frunte ca la indieni! Da femeia aia, n-are și ia voie!? Să fie om ca tot omul! + de asta, treaba aia este de acum 4 ani în urmă! tu astăzi? te-ai gândit tu mult și bine? Cum săi mănânci sufletul și inima la acea femei, ce numai ia știe cum te-o mai suporta la câte îi mai faci! și nimeni nu știe prin ce trece femei aia! Nu te mai lega de femeia aia nevinovată! Câ nu ția făcut nimic rău!
Termină săte mai victimizezi atât, comportă te ca un bărbat Adevârat și serios! lasă prostile! astea la vârsta pe care o ai ar trebui să intri în pământ de rușine! cu Adevârat! câți vorbești soția pe la spatele ei în halul ăsta! +pe lângă halul în care o tratezi! fără un pic de respect față de ea! știai că soția ta! sânt zile când abia așteaptă săte vadă, săte audă, când vi acasă pe ușa, să-ți vorbească să-ți pună mâncarea caldă în față pregătită de mână ei, hainele spălate curate parfumate aranjate! la locul lor frumos toate și tu uite unde te afli o vorbești în halul ăsta de murdar! în lipsa absenței ei, nu te mustră deloc conștința de om! cu Adevârat, că-ți consideri propria soție o mașinărie de sex, o sclavă supusă ție la ordinele tale, murdare!
1onurReal1 ai inteles gresit aptoape tot mesajul. Treaba cu o data pe luna, nu am spus sa o facem in fiecare zi, daca tu si sotia ta consideri ca e normal sa va simtiti bine o data pe luna e stict alegerea voastra. Cat despre inselat, nu eu am inselat-o. Nu eu am avut o viata paralela de 8luni (atat am reusit sa descopar, cine stie cat timp au inceput inainte) cu amantul/a, nu eu am mers in parc, la munte, in mall, la hotel, la noi in casa, etc. Vorbesti despre, pusul macarii calde, despre haine, despre vorbe frumoase, 1onurReal1 ma faci sa rad dar in acelasi timp ma si enervezi! Daca a facut cele de mai sus inseamna ca are voie sa isi faca amant si sa il aduca inclusiv in casa noastra? Cand am aflat nici macar nu se oprisera, ba chiar numarau zilele pana se vor revedea! Tu spui ca e nevinovata? Te auzi ce spui? Clar nu ai inteles mesajul!
Ma intrebi pe mine de rusine?
Sa intru eu in pamant de rusine?
Cand eu am fost cel care am nu am facut ca sotia mea! Cand eu am avut remuscari daca sa o fac sau nu!
In schimb ea a facut-o in cel mai urat mod, cand ea s-a strers la fund cu 20 de ani de casnicie, cand nu a mai contat nimic? Casnicie, casa, copii, parinti, etc?
Ma dezamagesti 1onurReal1
Pe scurt, stiu ca am fost mai bun decat ea!
Nu imi iese din minte acesta treaba si as vrea sa fac la fel, sa fiu la fel, sa nu ma mai gandesc.
Ce mai spui? Ca e razbunare? Poate ca asa pare pentru tine! Nu este nici macar razbunare, e LINISTE INTERIOARA.
PS Sigur nu intelegi
Bine Man îmi cer scuze cu Adevârat și real personal! față de tine fiindcă te-am judecat greșit! data viitoare să-mi fie lecția mie asta!
iartă mă frate am greșit față de tine! 1onurReal1.
Poti sa o inseli si tu cu un barbat si sa ai grija sa fii ''prins'' in fapt. Va ramane traznita.