| andra_7244 a întrebat:

am trecut recent printr-o despartire.imi este foarte greu sa il uit pentru ca am ramas prieteni foarte buni, vb pe mess la scoala ne intalnim etc.azi am vrut sa vb cu el dar din pacate nu am pututsad. vreau sa va spun ca desi ne-am desp si am ramas prieteni el inca mai foloseste semne >gen[:*:Xbig grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna,pai incearca sa nu t emai gandesti la el, cauta pe altcineva ca mai sunt baieti.Inteleg ca e greu,nimeni nu zice ca e usor,orice despartire e dureroasa atunci cand iubesti cu adevarat,dar nu trebuie sa te dai batuta,ci s alupti pentru fericirea ta,sa nu fi trista,cu timpul vei trece si peste asta.
E adevarat ca daca va tot vedeti si vb e practic extrem de greu sa il uiti ca e prin preajma ta,dar trebuie sa ai vointa si sa te gandesti ca nu a fost sa fie.
Atat timp cat il vei iubi nu il vei putea privi ca pe un amic,ca pe un simplu amic,pentru ca sentimentele exista,asa ca poate un timp ar trebui sa nu vb pe mess cu el, sa incerci sa il vezi cat mai putin si sa iti ocupi timpul cu alte activitati sa nu iti stea gandul tot la el...
Fi tare, cu vointa il vei scoate din inimioarahappy.

4 răspunsuri:
| cosminnnellu a răspuns:

Si care e intrebarea?

| olinka_1152 a răspuns:

Eu nu stiu,, cind doua persoane sau iubit mult.si apoi s-au despartit dar oricum nu s-a sters acolo din adincul sufletului a ramas o particika,,,spui ca sunteti prieteni buni,, dar nu exista prietenie,,, in timpo ce mai tii la dinsul.

| CodRiNitu a răspuns:

E bine ca ati ramas prietenii, poate in viitor o sa mai fiti impreuna!

| cosmina_5849 a răspuns:

Of.e bine ca ati ramas prietenii credema.stiu ca te doare.dar poate pana il uiti ar trebui sa fi putin mai distanta. daca vezi ca tu esti distanta si el tot "sta pe capu tau" inseamna ca nu vrea doar prietenia ta.acum nu stiu conteaza si de ce v-ati desp.tu sti mai bine motivele. oricum daca tineti unu la altu si n-a fost un motiv grav de despartire.impacativa>big grin