| EMYnescu a întrebat:

As avea o intrebare pentru utilizatori TPU.Pe la o varsta frageda m-am indragostit de o fata, aceasta s-a mutat si peste vreo 4-5 ani am rentalnito iar mie tot imi placea iar acea fata nici nu stia ca eu o plac dar maqi erau si alti baieti care o placeau.Iei i placea de un baiat mai mare.Eu noaptea nu puteam sa dorm plangeam in somn chiar am ajuns sa fac tot felul de prostii garve...Si m-am gandit intr-o zi sa-i spun si ei nici nu-i pasa ma trata cu indiferenta ca pe un nimic cu toate ca eram si colegi de clasa. Ei i placea de un baiat mai mare decat ea si acel baiat nu stia asta.Ir eu m-am gandit daca eu nu pot fi cu ea macar s-o ajut pe ea sa fie cu acel tip si le-am facut lipeala. Dar ea tot ca pe un nimic ma trata cu toate ca i facusem lipeala cu persoana dorita. Dupa vreo 2-3 luni ei s-au despartit eu am ramas prieten cu fostul prieten. Iar a2-a zi era cu altul si tot asa i schimba. Voi ce ziceti ca ar mai trebui sa lupt pentru ea sau nu sau sa uit si so las sau aveti voi alte aspunsuri.Va rog ajutati-ma! ofer FUNDA.

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Parerea mea este ca nu merita sa iti chinui mintea cu o asemenea fata. O tipa care umbla azi cu unul, maine cu altul...nu stiu cum sa zic, dar o astfel de fata dovedeste ca e cam c**va. E clar ca nu te merita.Nici macar nu a apreciat ca ai ajutat-o sa se lipeasca cu celalalt baiat. Tu trebuie sa-ti dai seama daca merita sa lupti pentru o fata cu un asemenea caracter, sau nu.
Insa eu chiar cred ca ar fi mai bine sa o lasi in colo.Se vede ca nu e o persoana de incredere.Pai ce fel de om e daca azi umbla cu un tip, si peste ceva vreme o vezi la bratul altuia?
Deci sincer, mai bine las-o balta.
Mai sunt multe alte fete in jurul tau si trebuie sa fie una care sa fie pe gustul tau.Nu e capat de lume, mai ai timp destul sa te indragostesti si de alte fete.
Asa ca eu iti doresc succes si sper s-o uiti pe fatuca aia.
Funda plz?puppy dog eyeshappy

3 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Daca ii tot schimba ce mai vrei?! Eu iti spun sa o lasi in pacewinking. Daca ti-e iti place sa te insele lupta pentru eahappy, daca nu las-o.Pa, Pa

| Dragos300 a răspuns:

Imi pare rau ca iti spun asta dar e o c***a.lasa-o in pace ca mai sunt si alte fete. app stiai ca au fc astia un calcul si sunt 12 femei la 1 barbat... ce mai stai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa te cuplezi cu ea, iar apoi sa-i dai papucii.