| sweetgirl24 a întrebat:

Baiatul pe care il plac a facut multe tampeni! A furat, fumeaza, chiuleste, dar cel mai rau m-a mintit! crying Pe mine nu ma deranjeaza ca fumeaza sau chiulu pentru ca asta i probleme lui, dar peste minciuna nu pot sa trec! crying Eu iert, dar nu uit! Deci in concluzie l-as ierta dar parca nu pot. El nu-mi spune adevarul pentru ca nu vrea sa ma raneasca, dar mai rau ma raneste mintindu-ma si nu vede asta! cryingcrying Cred ca stie ce mult sufar si din cate vad ar vrea sa se indeparteze de mine ca sa nu mai sufar, dar nu o poate face! Am impresia ca chiuleste doar ca sa ma uite pe mine, dar isi face rau singur si nici nu reuseste sa ma uite pentru ca atunci cand vine la scoala o luam de la capat. Ce sa fac? Mintea imi spune sa-l uit ca n-are rost, dar inima imi spune ca inca il iubesc! Ajutor! cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Pai daca face lucruri pentru ca te iubeste si tuh il iubesti fi alaturi de el si ajutal sa isi revina.

7 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Mai acordai o sansa si spune-i sa daca te mai minte va veti desparti din nou. daca te iubeste nu te va mai minti.

| BlackNights a răspuns:

Nu stiu cat de grava e minciuna care ti-a spus-o.Probabil ca in functie de gravitate poti decide mai usor daca sa il uiti sau nu, desi in tot ceea ce ai zis nu ai mentionat ca ati fost sau nu impreuna, asa ca daca nu ati fost si nici nu crezi ca veti fii, de ce sa il ierti? Sau... iarta-l si iuta-l

| sweetgirl24 explică:

Pai in legatura cu furtul m-a mintit

| DrZzz a răspuns:

Mai dai o sansa si daca te minte din nou iseamna ca nu te iubeste cu adevarat.
Incearca sa ii explici ca nu trebuie sa te minta!
Funda te rog! big grin

| CGUL91 a răspuns:

Papusa, Dai papucii! Oricum o sa o faci mai devreme sau mai tarziu pentru ca sansele sa ajungi sa iti traiesti viata cu o persoana ca el sunt foarte mici, mai ales la varsta ta. Eu zic sa il lasi cat mai poti pentru ca mai incolo o sa iti fie tot mai greu sa o faci. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| dydy1243 a răspuns:

Waw a furat najpa...pai, depinde cu ce te minte