| AllexA_3679 a întrebat:

Buna!
De cativa ani am niste vise. Vad oamnei locuri si 88% dintre vise se indeplinesc adica visez ce sa intampla.
Eu nu visez mereu...Am auzit ca ar fi o ispita a divolului...Acum imi vine sa plang sincer.
Am sentimentul de deja vu...Sigur poate as fi eu mai"nebuna" sau cateodata ar fi doar imaginatia mea dar nu poate fi real.
Acum cateva zile ii povesteam unei prietene ca am visat ca eram o alta persoana si m-am dus la o petrecere, am dormit cu o prietena si inca o fata iar acea persoana care eram eu avea grija de un bebelus blond cu ochi albastrii si era fata.Peste 4 zile vine varmea la mine si imi zice ca o prietena de-a ei a invitat-o la petrecere sa ii ia din mot verisoarei ei blonda cu ochi albastri.
Simt persoanele cum sunt si nu stiu parca as regreta asta.
Eu cred in Dumnezeu dar nu ma prea duc la biserica.Nu cred ca orice biserica este casa lui... Si nu cred ca preotii si calugarii sunt oamenii lui Dumnezeu. Poate ei(unii dintre ei, nu judec pe nimeni) dupa ce pleaca de la slujbe se drogheaza, injura etc.Si nu cred ca un preot imi poate ierta pacatele... Da le marturisesc in fata lui Dumnezeu la biserica dar nu le pot marturisi si acasa in fata icoanei?
Am o gandire gresita?
Imi place misterul, si as vrea sa stiu adevarul adica ce e dupa moarte.Nu cer raspunsurul asta, tot o sa aflu intr-o buna zi.
Va cer sfaturi pls
Scuzati categoria

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Ok am citit tot ce ai scris sa iti spun cum sta treaba cu biserica ai partial dreptate dar nu total este adevarat c unii preoti sunt asa cum ai zis tu dar sa si ca nu toti sunt asa, de fapt 90%nu sunt asa.Este bine sa mergi la biserica este adevarat te poti ruga si acasa dar acasa nu este atmosfera aia sfanta si protectoare ca la biserica.u stii ca la Sfanta Liturghie pe altar(altarul este crucea aia din biserica) se afla Insusi Mantuitorul Nostru Iisus Hristos in chip tainic si nevazut gata sa ne ajute numaidecat.este bine sa te marturisesti la preot adica sa te spovedesti.un lucru ff important pe care toti il uita este acela ca preotul este acolo doar un martor un fel de intermediar u cand mergi la spovedanie acolo se afla Insusi Dumnezeu care te asculta tot ce ai pe suflet si te iartadeci cand vb cu preotul de fapt vb cu Dumnezeu care se afla acolo in chip nevazut si iti iarta pacatele.Eu m-am spovedit de curand si imedit dupa am avut o senzatie ff placuta de curatenie si protectie simteam ca nimic nu ma poate vatama pentru ca Dumnezeu este cu mine.Iti recomand sincer sa mergi la biserica.sa iti faci un obicei u in fiecare zi macar duminica la slujba ajuta ff mult si sa te spovedesti cat mai des...cand mai ai astfel de vise de care vorbesti sa nu te sperii... unele vise intr-adevar sunt de la diavol cu scopul de a ne deruta si a ne face sa cadem in pacat si implicit sa ne indepartam de Dumnezeu.Cand mai ai astfel de vise sa te rogi.Sa spui Tatal nostru ajuta mereu.Sa ai mereu o icoana a Mantuitorului Iisus Hristos in camera ta si in casa.Sa tii post miercurea si vinerea (http://www.parohiamacin4.org/postul.htm)sa faci fapte de milostenie si crede-ma ca in maxim cateva zile vei simti diferenta te simti pur si simplu altfel renascuta crdema vb din experienta proprie de cate ori nu am avut nevoie e ajutor urgent si l-am primit de la Dumnezeu.SI sa citesti cand te simti vulnerabila Psalmul 90 al lui David.Este un fel de rugaciune ff puternica de invocare a lui Dumnezeu sa te apere de tot ce este rau(http://www.biserica.org/Biblia/VT/Psalmii/90_index.html).si cel mai impotan lucru sa nu uiti ca Dumnezeu este omniprezent adica peste tot in acelasi timp este cu tine la bine si la greu si te iubeste sa ai credinta in el.cu,credinta muti si muntii din loc.Domnul este atotputernic nimic nu este mai presus de Dumnezeu. Sper din suflet ca team ajutat.Domnul sa te aiba in paza.O zi placuta in continuare

3 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Poate te ajuta linkul acesta :D

http://www.unica.ro/......-7399.html

| Adriana_9640 a răspuns:

Allexxa roaga-te lui dumnezeu sa nu/ti mai dea visuri anormale eu cred ca ti-am dat un sfat bun

| hiphopgirl a răspuns:

Roagate seara dimineata oricand dumnezeu te ajuta