anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragilor! Fundita :*!
Pai e vorba de... prezervative

Am nevoie de cateva sfaturi păreri experiente de-ale voastre. Va rog sa raspunda cunoscătorii. Nu copii de 13, 14 ani.
Multumesc!

Care sunt cele mai bune prezervative? Stiu o intrebare des întâlnită si putin cam generala stiu stiu.
Ma refer la siguranța - rezistența. Este adevarat ca cele de la Durex sunt foarte bune?
Bineinteles folosindu-le cum trebuie lubirifiere in cazul in care nu e suficient de excitată si tot asa.
Dar sunt multe cutiuțe si nu prea intelelg, sincera sa fiu care este rolul fiecăreia.
Am inteles ca sunt si pe marimi. Păi nici asta nu prea stiu cum vine. Dacă sunteți drăguți sa va pierdeți timpul explicând-mi v-as multumi enorm.
Cat de sigure sunt? Si care considerati voi ca sunt mai bune.
Imi puteti scrie romane daca dispuneti de timp și chef le-as citi cu drag.
Cum am putea evita o sarcina neprogramata cum am putea fi atenți. Nici o metoda de contracepție nu este 100% sigura dar macar sa fim preventivi corect?
Sper ca nu v-am plictisit. happy Va multumesc.
A da si inca ceva.
Sa aveti o zi frumoasa! happy

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Cele mai bune sunt cele de la Durex. Vezi zeci de cutiute fiindca acum serios, sa existe doar un tip, sa-l folosesti mereu, cam monoton, nu? Sunt cu diferite arome, cu diferite texturi, gen puncte, liniute, etc... Sunt prezervative cu lubrifiant, altele sunt spermicide, am vazut si dracovenii de prezervative cu fosfor, de ce ar folosi cineva, nu stiu...
Daca doresti siguranta, poti incerca un prezervativ ultra safe, sau ultra thin,
Daca doresti placere, iei unul lubrifiat sau subtire, gen Ultra Invisible, Extra Sensitive(sunt cam mentolate, cica pentru senzatii,, electrice" happy )
Daca ai probleme cu ejacularea si termini prea repede, foloseste un prezervativ special conceput pentru asta, gen Durex Performa (nu recomand folosirea acestui tip pentru doua partide consecutiv, la a doua va apuca seara laughing )
Mai sunt o sumedenie, incearca si tu ca mine, ia uneori ceva nou, cine stie, poate dai de ceva ce sa place si ramaneti doar pe acel tip.
Succes! happy

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pana la urma m-am decis ca totusi sa-ti ofer un raspuns mai ''obiectiv'' care contine si informatiile solicitate care probabil iti vor fi mai utile. Exista mai multe forme de pachete ori cutiute fiindca prezervativele sunt impachetate in general in functie de MARIMEA prezervativului dar si/sau alte caracteristici. Orice barbat care doreste sa foloseasca metoda de protectie oferita de prezervativ trebuie sa stie IN MOD OBLIGATORIU ca prezervativul care NU SE VA RUPE (in 98-99% dun cazuri) este doar acela care are MARIMEA CORECT aleasa indiferent de brand/marca sau....pret. Pentru ca prezervativul sa se potriveasca perfect pe penis trebuie sa fie ales NUMAI/DOAR in functie de grosimea penisului. Pentru a cunoaste/sti grosimea (diametrul) p*** acesta se determina prin masurarea circumferintei in mm. Valoare astfel obtinuta se imparte la 2 si din rezultatul obtinut se scad in jur de 10-15 unitati. Marimea teoretica a prezervativului astfel determinat/obtinut va fi cel mai probabil cea care corespunde cu numarul inscris pe ambalajul fiecarui prezervativ. Rezulta ca marimea prezervativului corect, se alege in functie de GROSIMEA penisului si nu de LUNGIMEA acestuia, deoarece in general prezervativele fabricate au lungimea mai mare decat o au penisurile in realitate. Lungimile au de regula urmatoare 3 marimi si anume 178 mm; 195 mm si 205 mm lungime, dar mai exista si prezervative cu dimensiuni EXTRA care au lungimea de 251 mm pentru penisuri gigantice de 25-30 cm lungime. In schimb ca si largime sunt fabricate in 5 tipodimensiuni de marime/largime si anume; care pot fi notate uneori prin literele "S", "M", "L", "XL" si "Extra large" (small, medium, large) iar alteori notarea este facuta prin numere care reprezinta de fapt latimea aplatizata a cercului inelului prezervativului masurat in mm. Cele mai stramte prezervative au latimea de 43-45 mm si aceasta marime creste cam din 3 in 3 mm si ajunge la latimea maxima de 66 mm. Doar acel prezervativ poate fi considerat ca are marimea corecta/perfecta si ca va sta FIX si NEMISCAT si ca atare nici nu se va rupe, cel care dupa montare strange intr-o masura suficient de tare penisul. Prezervativelor fabricate sub brandul Durex, apreciate ca fiind cele mai bune, lista completa cu modelele si dimensiunile lor este urmatoarea : Brand;; Style;; Length (mm);; Width (max/min in mm)
-Durex Close Fit 178; 49
-Sensation 178; 52
-Ribbed 178; 53
-Pleasuremax 195; 54--66
-Elite, Extra Safe, Featherlite, Performa, Select Flavors, Tingle 205; 52--63
- Avanti Ultima 205; 52--63
-Comfort XL 251; 54--67
Primul numar de 3 cifre reprezimta lungimea in mm.
Urmatorul numar format din 2 cifre reprezinta latimea aplatizata a inelului
Sper sa fii multumit de informatiile oferite Multa sanatate!

| EduardEdyP a răspuns:

Întradevăr, Durex e o marca foarte buna, cu produse de calitate. Prezervativele s-au inventat pentru prevenirea sarcinii, dar nimic nu e sigur fara o retragere la timp.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru EduardEdyP):

Si atunci de ce mai pui prezervativ? E ca si cum ti-ai lua pelerina pe tine cand e cald afara, zicand ca poate vine ploaia.

| clauudiu231 a răspuns:

Durex sunt cele mai bune ti o zic din propria experienta, am avut o exp neplacuta dar din fericire am scos la timp rusandu se un prezervativ love d ala laughing).
De vreo 2 sau 3 ori am facut o cu prezervativ pentru ca nu cunosteam fata si ce am zis hai sa fiu totusi protejat intelegi ce zic.
Dar de cele mai multe ori fata nu accepta cu d ala pentru ca zice ea ca nu e senzatie si eu sunt de acceasi parere laughing)
Deci durex foloseste prietene

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru clauudiu231):

Nici eu nu folosesc prezervativ. Odata, fiind de 17 ani si prezervativul primit de la femeie era pentru masculi feroce, mi-a ramas in vagin, care strangea al dracului de tare. Am mai avut si alte relatii, dar am avut noroc (ales si de mine) ca sa nu ma imbolnavesc. Acum am o singura persoana cu care fac sex vaginal-sotia - si o alta pentru nebuneli barbatesti.