| bia_8231 a întrebat:

e vorba de prietenamea
are 14 ani la inaltime are 1:63 si 58 de kg ce ziceti e grasa?

7 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Fara rautate poate putin.Dar desigur nu am de unde sa stiu doar asa dupa niste cifrehappysi in plus daca ea se simte bine asa e okwinking

| pwp a răspuns:

Daca ar slabi 5 kilograme ar fi perfect happy

| anonymus a răspuns:

Cred ca-i balon, si pitica si grasa. the land of constipation.

| MissLove a răspuns:

Pai la 1:63. trebuie sa aiba intre 50 si 54 de kg pentru a avea o greutate normala. eu as zice ca e plinutahappy un pic daca ar slabi si ar fi perfectahappy.

Sper ca ti-am fost de foloshappy
Fundita?batting eyelashes

| Valeee09 a răspuns:

Deprinde foarte mult de constructia corpului si de masa de muschi pe care o are sau greutatea oaselor. Sper exemplu eu am 1, 63 si 54 de kg si mi se pare ca sunt grasuță, dar o prietena are 1, 64 si 56 de kg si e chiar slabă, deci nu conteaza greutatea cat conteaza constructia. Daca nu se simte bine in pielea ei sa se puna pe sport (abdomene, alegare, genoflexiuni), frectie cu crema anticelulitica si ceaiuri sau indicat ar fi sa consulte un nutritionist care ii face un regim individualizat happy.
Sper ca v-am fost de ajutor kiss

| twittysylvester2011 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu e nici grasa, nici slaba. Poate se indreapta putin spre titlul de "grasuta". Eu de exemplu am 13 ani, la inaltime 1.70 si 52 kg. Dar depinde si cum arata fizic. Nici eu nu sunt nici slaba, nici grasuta, dar eu ma indrept spre slaba. Daca are un pic de... burtica blushing, atunci nu poti sa-i spui chiar grasaa... poti sa-i spui doar plinuta. Eu stiam ca la femei, numarul de kilograme trebuie sa fie cu 20 mai putin decat numarul inaltimii. (:

| mihaela_6858 a răspuns:

Da... dar daca poate sa slabeasca 10 kg o sa fie super. ajut-o si u pe eawinking