| 20raisa28 a întrebat:

Buna.
Am făcut-o protejat si neprotejat pe 1-2 august (menstruatia din iulie a fost intre 23-27) am luat pastila ellaone pe 3 august, precizez ca am mai facut inainte de ciclul din iulie fara dar acum in august nu si-a dat drumul nu, nu, adica stiu ca exista lichidul preejeculator… dar de frica si panica am luat pastila pe 3 august chiar daca mereu si-a dat drumul afara. Ziua cea mai fertila era pe 6 august, eram in saptamana aia fertila si suntem acum pe 23 august si ar fi trebuit sa-mi vina pe 20, sunt panicata, nu stiu ce sa fac.
Nu vreau sa aud sfaturi ca inconstienta, ca asa doar ceva ce sa ma linisteasca.
Am dureri la ovare, crampe pe care le am mai mereu inainte sa-mi vina si o mucoasa alba,
un sfat m-ar ajuta mult.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

" am luat pastila ellaone pe 3 august"

Nu ar trebui sa-ti mai vina ciclul multa vreme iar cand iti vine va fi total neregulat ciclul, fiindca ai luat o "bomba hormonala' care are zeci de efecte negative, inclusiv dereglarea masiva a ciclului si ovulatiei pana la 1 an de zile!
la acest moment nu ai ce sa mai faci si nimeni nu te poate ajuta cu nimic, fiindca singura ti-ai facut-o, odata ce ai luat pastila de a doua zi.
Din pacate, acum trebuei sa rabzi, iar pe viitor foloseste numai prezervativul la sex, ca o alta pastila de "a doua zi", nu mai poti lua in viata ta.

| Robert2526 a răspuns:

O sa iti vina menstruatia, probabil in urmatoarele 2-3 zile. Nu ai sanse de sarcina si este perfect normal sa intarzie menstruatia ( nu este efect advers si nici nu e vorba de sarcina)

Nu era nevoie oricum de pastila ( totusi pastila nu e periculoasa, nu patesti nimic ca ai luat pastila respectiva doar ca nu aveai nevoie de ea)

Violleta... nu o baga in seama

| danpopa777 a răspuns:

Cati ani ai?

| IntrebariLogica a răspuns:

Felicitări o să așteptăm un nepoțel