| DeeDee817 a întrebat:

Buna! Ieri mi-am făcut test de sarcina. După ce am venit de la servici am făcut unul și mi-a arătat 2 linii, după cateva ore altul și a arătat o linie...al 2 le-a l-am făcut înainte sa dorm și tot o linie... Azi când am venit de la ucru mi-am făcut altul și mi-a arătat o linie. Pot fi însărcinată având în vedere ca 3 au ieșit negative și unul pozitiv?

13 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Testul de sarcina se face dimineata, pe stomacul gol. Nu se fac multe in aceeasi zi, ci la interval mai mare de timp, cam 2 săptămâni ca sa fii sigura de rezultat. Azi poate fi negativ, stai linistita, insa, daca il reiei dupa 2 saptamani, poate fi pozitiv.

| Eireann a răspuns (pentru AnemonaP):

Se recomanda sa se faca dimineata fiindca este urina mai concentrate dar nu are nici o importanta daca il faci pe stomacul gol sau nu.

| AnemonaP a răspuns (pentru Eireann):

Ba da, daca bei foarte multa apa, pot aparea alti indicatori.

| Eireann a răspuns (pentru AnemonaP):

Poate sa fie urina diluata dar trebuie sa bei foarte mult apa ca sa nu fie detectat hCG-ul in cazul unei sarcini.

| DeeDee817 explică (pentru Eireann):

Nu prea beau multă apa... urina am observat ca e mult mai Galbena gen ca untul topit...

| DeeDee817 explică (pentru AnemonaP):

Nu după doua săptămâni, îl poți face după 3 zile. Mi-a zis o prietena ce e farmacista.

| AnemonaP a răspuns (pentru DeeDee817):

Nu îți va da valori diferite numai după 3 zile. Poate fi negativ acum, și peste ceva timp pozitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezultatul se vede după vreo patru luni. Dacă începi sa ai burta atunci ești gravidă. Dacă nu ai burta atunci nu ești gravidă. Sa ne spui peste noua luni cum l-ai numit.

| DeeDee817 explică (pentru anonim_4396):

Nu e adevărat! Poți vedea dacă ești gravida după 7 zile de când ți-a întârziat stopul. La o prietena nu i-a venit de 2 luni o făcut test ia apărut 2 linii a fost la doctor și e însărcinată in 6 săptămâni

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeeDee817):

Eram ironic, dacă nu ți-ai dat seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosește prima urină din zi pentru test, e mai concentrată și, astfel, sunt mai multe șanse să apară două linii, în caz că ești însărcinată...

| DeeDee817 explică (pentru anonim_4396):

Am făcut așa cu alt test, de la alta firma și tot o linie mi-a arătat. Acum mi-a venit ciclul e mai roz dar aștept mâine sa văd... mi-e frica sa nu am ceva la ovare

| Pyth0n a răspuns:

Da, ia o vreme ca substanta care o dectecteaza testul sa apara.