De ce ati dat cu piciorul as de repede la ceva ce cred ca era frumos? Dc ati lasat orgoliu sa va invinga?
Sfatul meu e sa te vezi cu ea cat mai repede si sa vorbiti despre relatia voartra!
Nu se merita ca o prostie sa va desparta!
Din ce prostie, ce a rupt relatia voastra? Poate nici nu merita sa te amaresti, ori poate merita sa-ti dai pumni in cap, numai tu stii care ii situatia, ca din ce ai scris nu pot sa-mi dau seama de asta.
Orgoliu poate declansa razboaie.Ar trebui sa va vedetisi sa discutati despre motivul despartiri pe care tu il crezi o prostie poate ca pentru ea inseamna mult. Poti sa te uiti la un film bun de comedie sau fa ceva care sa iti tine mintea ocupat dar tot ai sa simti ca lipseste ceva. Daca o vrei inapoi caut-o si fa ceea ce e necesar ca sa va impacati.Mult noroc si zambetul pe fata
V-ati despartit dintr-o prostie, o vrei inapoi? atunci fa o alta "prostie"( in sensul bun) care sa va aduca inapoi impreuna. ai cautat-o, ai vb cu ea, ai vazut daca mai vrea sa-ti mai dea o sansa, sau esti genul orgolios si preferi sa suferi in loc sa faci asta in fata unei fete?
Nu stiu ce intelegi tu prin "prostie" si ce intelege ea prin "prostie". Daca tu ai ranit-o cu ceva e putin mai greu sa o recuceresti. Merita sa incerci daca o iubesti cu adevarat pana nu este prea tarziu! bafta!
Nu poţi decât să te linişteşti, dacă a renunţat prea uşor la tine înseamnă că nu ţine cu adevărat la tine.
Ai fi preferat să fi minţit şi dus de nas?
Încearcă să înţelegi asta, poate te ajută să treci peste.
Degeaba disperi, că nu te ajută la nimic.
Amandoi am renuntat prea usor. Mi-a aratat ca ma iubeste
Cati ani ai?(da, conteaza) O despartire nu a omorat pe nimeni(iti spun din experienta, am suferit si eu la randul meu, dar cu timpul se diminueaza durerea). Nu dispera. Daca e sa nu mai fiti impreuna, stai linistit, lumea e plina de fete, si oricat de greu de crezut ti se pare acum, exista si fete cu caracter mai frumos decat al ei, cu zambet mai dragut decat al ei. Peste ani, nu va ramane decat o amintire.