| alexia999 a întrebat:

O fata de la scoala a zis despre mine ca nu `am fund in pantaloni` (am )laughingsi ca nu stie ce vad baietii la mine. :!
Ar trebuie sa ma supar sau nu? De ce credeti ca a zis asa?

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

LOL laughing...indiferent de problema pe care o are ea ma bucur ca tratezi totul sub forma de gluma...Ai putea sa te superi doar pentru atat?batting eyelashes Cand esti invidios pe succesul altuia este normal sa ai astfel de iesiri, nu e ca si cum ar trebui sa-i arunci priviri taioase pentru ca nu te-ai simtit jignita (pentru ca sunt sigura ca nu pui prea mult "suflet" in discutiile pe care le ai cu aceasta fata). Apoi insulta toti baietii, sustinand ca ei se uita doar la fundul unei fete (probabil fac asta) dar nu cred ca ar rezista langa o tipa care arata bine dar are o personalitate oribila. Poate baietii sunt atrasi in special de felul tau de a fi, esti simpatica fara voia ta si tipa nu intelege de ce.

9 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

E clar. E invidioasa!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

E invidioasa, poate ca te plac baietii si pe ea nu thinking

| tedytza10 a răspuns:

Haha... e invidioasa... probabil baietii te plac mai mult pentru ca esti frumoasa si inteligenta. sa nu te superi pentru ca altfel ii vei da satisfactie. sigur e invidioasa!

| alinutzaap a răspuns:

E invidoasaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este invidioasa.si daca nu crede ca ai fund arata-il.

| ÐÿÅ a răspuns:

Gelozia zboara in jurul ei laughing

| babyloving a răspuns:

Tu nu trebuie sa te iei dupa astfel de fete invidioase si geloase pe cineva care are ce nu au ele. Daca ai fun d nu trebuie sa te iei dupa ea.A spus-o doar din gelozie si daca te plac e si mai bine, macar ii razi in nas.happy

| babyloving a răspuns (pentru babyloving):

Daca te plac baietii.

| Colorfulx a răspuns:

Neh,e pura gelozie laughing. Stai calma, o sa ii treaca ei happy oh go on