Sa faci ceva, care vroiati aman2 de ceva timp, dar nu se putea.
Sau, ii poti face o declaratie in fata unor prieteni, ceva ca sa fie surprins ![]()
Oricum, i`ai dat inima da, asta este cel mai important. Dimineata sa fii tu cea care il trezeste cu un Te Iubesc. :d
O poza cu voi pe care sa o aiba mereu pe noptiera, cand se trezeste daca nu esti tu, se uita la poza ![]()
Fii alaturi de el, el de tine, este cel mai furmos dar ![]()
Poti sa ii cumperi ceva, ca sa poarte mereu la el : o bratara cu numele tau.
Mult succes in cautarea cadoului perfect, dar sa stii sa cel mai perfect cadou pentru el, esti tu :**
Paii![]()
O cina romanticA?
Iai putea cumpara un parfum, sau o inima mare pe care sa o tina in brate cand se simte singur, cand nu poti fi alaturi de el
Daca e romantic o declaratie pe un jurnal, iar restul sa il scrie el
Doar daca e romantic![]()
O carte.
eu stiu
:X
pup
lma:*
si anunta ne ce ii cumperi
see ya
Baietii nu`s asa impresionati de chestii atat de siropoase si romantice, precum declaratii de dragoste, scrisori de dragoste si altele, poti in schimb sa-i cumperi un ceas, si ceva specific "Valentine`s Day", cum ar fi o inima cu "Te iubesc" sau o rama cu acelasi text, cu o poza cu voi doi.
Multa bafta si iubiti`va mult!:*:*:*
Ideea cu poza imi place si mie, poti pune o poza in doi intr-o rama sau poti comanda un desen a pozei in creion, sa fie ca un tablou, tot e ceva original de fapt cred ca voi face si eu la fel si inca o inima mare mare ca pernuta caci iubeste sa cuprinda perna asa ca la figurat ma va avea alaturi mereu
))
Sunt mai nou pe situri de cadouri sa-i oferi iubitului un zbor cu elicopterul ( la vreo 450 lei cam asa), sigur nu va uita curand o asa experienta sau pune-i intr-un plic 2 bilete cu rezervare intr-un oras romantic ( cum e Paris, Venetia). Daca e prea costisitor si nu-ti permiti gandeste-te la hobby-urile lui si ofera-i ceva de care se poate folosi mai mult timp ( o poza cu voi doi in rama o uita pe noptiera pe cand un lucru care-i e util des ii aduce mereu aminte de tine)