| strangeevents a întrebat:

Buna seara. Vin si eu cu o neliniste. Am facut-o pentru prima data cu un barbat. Eu fiind gay pasiv, el doar mi-a facut rimming. Practic mi-a bagat limba acolo. Oare pot sa primesc ceva boala ITS? Dupa cateva zile parca sunt asa posomorat si stranut etc... am o frica in mine mare. Oricum nu mai vreau sa fac asa ceva niciodata... va rog sa-mi spuneti daca chiar am sanse sa fi luat vreo boala.

8 răspunsuri:
| shyde a răspuns:

Frate, boala daca e sa ia, el ia, nu tu. N-are cum invers. Aproape imposibil. Orice simti acum nu are legatura cu asta. Iti faci griji de pomana.

| doctorandus a răspuns:

Ba da, poti lua anumite boli. Probabil HIV ar fi foarte greu de luat, dar hepatita, herpes sau tuberculoza ai putea lua astfel.

| darrio2007 a răspuns:

Nu sunt sanse de boala la tine dar la el da. Avand in vedere ce iese pe acolo. Alta era daca te lucra. Cu stranutul, rozeta mărită.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai fost lins... Atata timp cat limba aluia nu era radioactiva, n-ai nimic. Ala care te-a lins sa fie atent, ca poate sa ia stafilococ, sau alte bacterii nocive pe care in mod normal le ai in timpul defecatiei.

| Miruna333 a răspuns:

Te-a luat o simpla raceala cel mai probabil
Inainte de a trece la lucruri de genul, ar trebui sa stii unele detalii.
Doar sa fi existat taieturi mici, la tine sau la el, atunci este posibilitatea. Test dupa 2 sapt

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru darrio2007):

Rozeta marita? rolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti lua TOATE bolile cu transmitere sexuala pe care le are acela cu care ai facut sex neportejat, indiferent ca-i sex oral sau anal, fiindca contactul cu secretiile din gura sau anus, contin acele boli.

| ania a răspuns:

Dacă avea limba zgâriate sunt șanse.Bolile sexuale se iau prin sânge. Daca era răcit,cotidianul,putea sa îți transmită.
Ai fi mai fericit dacă ai alege sa crezi adevărul Creatorului ca sexul cuiva e dat de organele genitale cu care s-a născut, e înscris în cromozomii sexuali.
De la căderea lui Adam încoace toți avem înclinație spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv lăcomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Oricine poate deveni gay, zoofil, necrofil etc numai sa vrea sa fie deschis la idee. Oricine se uita la filme de genul simte ceva, ne atrage natura noastră păcătoasă. Dar nu avem pacea, aprobarea conștiinței decât dacă alegem sa respectam planul Creatorului și facem sex doar în cadrul căsătoriei hetero
Bolile sexuale sunt pedeapsa Lui pentru cine alege sa ii încalce poruncile.