| Mysecretlove a întrebat:

Simt nevoia sa vorbesc cu cineva pentru ca imi simt inima ca pe o gheata. Cand baiatul pe care l am iubit a plecat parca mi a smuls o parte din ea. Oriunde ma uit vad absenta lui si imi este foarte dor de el. Nu exista zi sa nu plang, a trecut o vara intreaga si eu nu l am vazut deloc. Poate am pus prea mult suflet si acum imi pare rau. Daca as putea da timpul inapoi as faceo vreau sa l sterg din mintea mea dar e atat de greu... De ce oamenii la care tinem cel mai mult ne ranesc. Nu stiu in cate mii de ori i am demonstrat iubirea mea si el a plecat sad M a lasat cu visele, pozele si amintirea lui. Sa ies in oras cu fetele? Sa ii scriu defectele pe hartie? Astea sunt sfaturi inutile : Nu vreau sa l pierd dar a plecar. Ochisorii mei caprui: Doamne, mie atat de dor de el. SPuneti voi fac orice, cum sa l uit cand eu plang zilnic de el si nu exista seara sa nu l visez?

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Draga de tine, imi pare sincer rau...
Ai iubit cu adevarat, ti-ai daruit inima, iar el te-a parasit. Daca ne spuneai motivul despartirii poate aveam mai multe sfaturi.
Nu poti uita de el, poti doar sa lasi timpul sa-ti vindece ranile.Ranile provocate din dragoste sunt cele mai adanci si dureroase.
Daca ne spuneai motivul despartirii poate aveam mai multe sfaturi.
Trebuie sa te consolezi singura, sa-ti dai putere sa treci mai departe.Sa-ti spui "Nu m-a iubit, m-a parasit, m-am mintit singura".
Trebuie sa faci diferite actiuni pentru a-ti ocupa timpul, sa nu mai stai cu gandul la el.Tu plangi pentru ca suferi, nu merita sa plangi pentru ca te-a parasit.Nu te mai iubeste, nu plange pentru un asemenea om.
Capul sus, stiu ca par cuvinte usoare dar trebuie sa mergi mai departe.Sa-ti vindeci inima si sa revi cu puteri noi.

| Mysecretlove explică (pentru lolly):

Ne am despartit din cauza prietenilor lui sad L au influentat foarte mult si el a plecat crying

| lolly a răspuns (pentru Mysecretlove):

Daca te iubea nu se lasa influentat de prieteni, nu ii asculta, nu renunta atat de usor!

6 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Ofofof sad si eu am patit exact la fel,"prietenii" astia... Daca s-a lasat influentat de prieteni, inseamna ca nu te-a iubit si este exact ca restul baietilor pe langa care treci tu pe strada zi de zi:cu nimic special fata de altii.Tot ce trebuie sa faci este sa iesi cu prietenii si daca nu poti, macar lasa impresia ca esti fericita.Crede-ma,daca tipul ala ar afla ca tu inca il iubesti, nu te-ar ajuta cu nimic, doar te-ar face sa te injosesti in fata lui.Dece sa stie ca suferi dupa el? Ca sa ii dai satisfactia ca este el..cine stie cine..cand de fapt e un nimeni? Nu! Nu face asta! Iesi si lasa lumea sa te cunoasca pe tine cea vesela,cea fara problema asta, cea care iubeste viata, cea pe care orice baiat ar vrea sa o faca fericita! happy Stiu cat e de greu, dar nu rezolvi nimic stand si plangand. Tine minte "daca nu iti apreciaza prezenta, lasa-l sa iti simta lipsa"! Daca o sa ii arati ignoranta, o sa il doara cel mai mult.Arata-i ca viata ta este frumoasa si fara el, arata-ti tie acest lucru! :* Pana l-ai intalnit pe el, nu erai fericita? Ba eu zic ca da.Deci,de ce nu ai fii fericita si acum? Timpul o sa treaca, multi baieti o sa vina si o sa plece...Tu trebuie sa ai grija de tine si de sentimentele pe care le pui in fiecare relatie.Stai linistita, in cateva saptamani nu o sa te mai gandesti la el! Pup, ai grija de tine! :* :*

| RicăPăturică a răspuns:

Imi pare sincer rau sad

| spekeps44 a răspuns:

Cati ani ai? big grin

| MrCristian a răspuns:

Buna! Asa se intampla in fiecare relatie cand pui foarte mult suflet.Nu trebuia sa ai atat de multe sperante deoarece un om trebuie sa il cunosti foarte bine ca sa ai o relatie serioasa. Daca ne spuneai si de cat sunteti impreuna si cati ani aveti era mai simplu.Nu mai fi atat de trista ca viata merge inainte.Nu zic ca baiatul acela nu te-a iubit sau ca te-a iubit ca nu il conosc dar trebuia sa il cunosti foarte bine inainte sa te indragostesti atat de tare.Multi dintre baieti vor sa stea cu fetele pentru a profita de ele. Daia e bine ca inainte de a avea o relatie serioasa sa cunosti aceea persoana de 2-3 ani.Nu mai fi atat de trista, viata merge inainte!