De multe ori cuvintele nu sunt ceea ce adevarul face. Poate sa-ti puna ca nu il intereseaza dar noaptea sa vrea sa iti scrie.
Nu inteleg exact, la inceput spui ca nu iti pasa, dupa el se retrage si tu devii interesata ca la final sa spui ca doar tu tragi de relatie?
Raspunsul este simplu, nu va functiona relatia ca prima data, va cunoasteti starile, va stiti obiceiurile toxice, nu mai este nimic de imaginat ca se va schimba ceva. Iubirea este ca, odata ce o inlocuiesti repede, nu se simte vreo diferenta.
Da-i omului pace, mai ales ca nu-l iubesti!
Vezi-ti de drum si cauta-ti unul pe masura ta, ca fiecare om are dreptul la iubire.
Bravo felicitări. am specificat ca nu îl iubesc cumva?
S-a răcit mâncarea...
Lasă-l să găsească pe cineva cu care să fie fericit. Și fă și tu la fel.
Ești un bun exemplu pentru afirmația mea că fetelor le place să chinuie băieții.
Acum sper că toată lumea își dă seama că nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încercați să hrăniți cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Și mai există și riscul natalității! Doamne ferește să aveți copii! Vă implor, nu faceți greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să jucați la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informați-vă mai bine despre antinatalism înainte să faceți un pas așa mare, căutați și păreri contra natalitate, ca să fiți pe deplin informați. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
Dacă nu a funcționat cinci ani, ce te face să crezi că de data asta va funcționa? Tu singură ai spus că nu prea ți-ai dat interesul în relația aceasta. Normal că omul s-a distanțat și nu mai știe ce să creadă.
Dacă el nu mai este interesat și nu mai vrea să lupte pentru relație, nu prea mai ai ce să faci. Acceptă că nu mai merge și lasă-l liber dacă asta își dorește. Nu uita că bărbatul are ultimul cuvânt de spus. Bărbatul este cel care inițiază relația, și tot el este cel care alege să-i pună capăt.
Sfatul meu este să te resemnezi chiar dacă doare. Nu poți să ții lângă tine un om care nu te mai dorește.
Buna fata, sfatul meu este urmatorul. El s-a racit (bine ca nu de tot, faceai pomana), strict din cauza ta, tu vrei acum sa construiesti fundatie, dupa ce ai ridicat peretii. In mod normal, aceasta se face la inceput. Daca tot nu ti-ai dat interesul, de ce vrabioara ta, nu l-ai lasat sa plece mai de mult, iar acum nu mai suferea nimeni? El acum probabil are deja ochii pusi pe altcineva, dar tu il tii in loc cu forta, si devine irascibil. Cat despre cum sa ii demonstrezi ca il iubesti, si ca iti doresti cu adevarat sa il ti langa tine, aplica metoda 4in1, de preferat, pe weekend, sau oricand are el 2 zile libere consecutive ( in caz ca munciti). Chemi o prietena, si faceti la dublu acelasi lucru cu el. Asta este metoda 4in 1 si iti garantez, 1 an sigur de fericire completa din partea lui, a se repeta la fiecare 12 luni acest tratament.