| Totipentruunu a întrebat:

Sunt hotarata sa fac dragoste cu prietenul meu, dupa 1 An de asteptari, insa eu as vrea ca prima data sa fie fara prezervativ.SI el este virgin.Am inteles ca, desi nusi da drumul in mine pot ramane insarcitata, evident cu sanse mai mici.Credeti ca ar trebui sa iau anticonceptionale?
Este mai neplacut prima data cu prezerv?
Astept opinii.mersi

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prima data este mai putin dureros pentru fata daca folositi prezervativ. Dar mai placut pentru barbat.
Sigur ca poti ramane insarcinata chiar daca nu ejaculeaza, plus ca fiind incepator nici nu stii daca isi poate controla ejacularea. Inainte de actul sexual, trebuie sa faceti doua chestii:
1 analize: HIV, hepatita B si C. Chiar daca sunteti amandoi virgini, puteti sa fii luat aceste boli de pe instrumentar medical, stomatologic, de manichiura, frizerie. nici un cuplu responsabil nu renunta la prezervativ fara sa-si faca aceste analize.
2. Mergeti la un cabinet de planning pentr a ti se prescrie anticonceptionale.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi în primul rând nu ar trebui să încercaţi fără prezervativ şi da, dacă nu îşi dă drumul în tine tot sunt şanse să rămâi însărcinată. Prezervativul să ştii că nu e un monstru e adevărat că reduce plăcerea dar e o modalitate cât de cât sigură. Dacă vrei anticoncepţionale mergi la ginecolog sau la planning familial. Nu lua după capul tău că nu e bine. Totuşi, în cazul asta aş opta pentru prezervativ, e mai simplu. Câţi ani ai? Baftă!

| thereforyou a răspuns:

Vai cate raspunsuri vor urma de genul " nu o fa fara prezervativ :O". Sincer eu te sfatuiesc sa o faceti fara prezervativ, asa se va dezvirgina si el calumea, dar sa aiba grija sa nu se termine in tine.

| SweetCandy a răspuns:

Crede-ma ca iti dau un sfat. faci cum crezi ca e bine pentru sanatatea ta, insa cel mai bine este sa va protejati. Tu iei in calcul doar varianta unei sarcini nedorite, insa exista riscul de a lua si o boala cu transmitere sexuala, chiar daca este virgin, poate avea diferite infectii. Nu inteleg de ce vrei sa iti complici viata, te poate dezvirgina si cu prezervativ si inca foarte binebig grin, deci protejati-va. si da poti ramane insarcinata chiar de la primul contact si chiar daca el nu isi da drumul in tine, deoarece lichidul acela contine spermatozoizi.
in legatura cu anticonceptionalele, acestea se iau la indrumarea medicului ginecolog nu dupa ureche, asa ca nu te hazarda sa iei dupa cum crezi sau dupa cum ai auzit.
Cred ca oricum o sa apreciezi sfatului useri-lor care iti dau raspunsul pe care il doreai, insa un om matur face toate lucrurile responsabilwinking

Ai grija de tine!

| shtephie a răspuns:

Daca nu vrei sa ramai insarcinata sau sa iei o boala fa-o cu prezervativ!

| username23 a răspuns:

Eu iti zic sa o faceti fara prezervativ, e mult mai calumea pentru prima oara. Eu de exemplu prima oara am facut-o cu prietenul meu cu prezervativ, eu eram virgina el nu. Dar oricum e aiurea, m-a durut ingrozitor cu prezervativ. Fara imi place mult mai mult. Dar prietenul tau s aaiba grija mare sa nu dea drumul in tine. Succes

| cossmy a răspuns:

Tocmai! daca e virgin, trebuie cu prez. Nici nu'si da seama cand se scapa si te trezesti cu bebe. Dar, daca vrei doar sa te dezvirgineze asa, o face fara, pe urma cateva penetrari fara prezerv si apoi sa si'l puna. E cel mai bine. Orice modalitate ai alege, o sa fie fain, iti garantezwinkinghappy

| Cristiano13 a răspuns:

Daca e prima data pentru el zic ca cu prezervativ ca la prima data nu-ti dai seama ca iese intelegi? iese fara sa simti si te trezesti insarcinata faceti cu PREZERVATIV pentru siguranta voastra daca nu vreti treaba voastra BFT

| Myladdy a răspuns:

Lasa-l naibii de prezervativ pentru prima oara, ca doar nu ramai gravida in orice zi a lunii! Ala nu va mai incurca! Pt asa eveniment, alegeti o perioada propice, un loc minunat, faceti o atmosfera bestiala pentru sexare si,... la treaba!
Parca daca pui caciulita, nu tot asa risti sarcina! Sunt pentru prezervativ, dar exista totusi niste limite in spatiu si timp, in folosirea lui!
Enjoy!

| Alexandru_8107 a răspuns:

Cati ani ai? La scoala mai mergi? Eu cred, ca daca te-ai tine de scoala si ai invata, nu ai pune asemenea intrebari. Ori, le pui ca nu ai ce face...

| Hedy a răspuns:

Un baiat cu o dotare maxima e si un baiat cultural estetic indubitabil concis infloritor ca un oras gurmand tabuist si nu in ultimul rand iubitor de arta renascentista. apropo mai stiti cat costa de caine dingo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu il lasi sa astepte vreo 15 ani asa cum am fost lasat eu sa astept? o sa imi cumpar o arma si o sa vo pun in cap si o sa va intreb nu vrei sa fim dec prieteni?