| MORET98 a întrebat:

am o intrebare am 15ani si am avut astazi o relatie sexuala si problema e ca nu mi s-a sculat :-( m-am dat de gol si nici nu mam excitat cind fata sa dezbracat ce ma fac? si de ce nu mi s-a sculat care e problema? funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Nu te speria de aceasta problema toata lumea o are la un momentdat nu te panica si incearca sa-i explici prieteni tale ca trebuie sa te excite.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Deja ai spus prostii. Cinstit era sa spui ca ai dorit sa ai o relatie sexuala cu o fata si jucaria nu a functionat. Sau nu ai stiut ce trebuie sa faci, sau masinaria este defecta, caz in care trebuie sa mergi urgent la medic, nu la TPU.

| Nickname1890 a răspuns:

Stai linistit nu trebuie sa mergi la medic decat daca problema se repeta de foarte multe ori. Probabil ca ai mult prea multe emotii si din cauza acestei stari de anxietate nu ti se mai scoala. Nu este o problema fiziologica ci una psihica. Totul este in capul tau, daca reusesti sa scapi de emotii va trece si problema. Incearca sa vorbesti cu fata spune-i ca e prima data pentru tine si ca ai emotii astfel incat sa te simti cat mai comfortabil langa ea. Stati dezbracati unul langa altul fara sa faceti ceva sau doar sa va sarutati fara sa incercati sa mergeti mai departe astfel incat sa te relaxezi. Dupa aia incet incet incercati sa progresati.

| jessikz0r a răspuns:

O intrebare am si eu, cate tone avea tipa? laughing Se mai intampla, nu te speria, daca nici data viitoare, cu altcineva nu merge, inseamna ca trebuie sa consulti un medic. Succes!

| hhhapciuuu a răspuns:

Poate erai speriat, trebuie sa iubesti fata, si poate merge mai bine

| alexandra932323 a răspuns:

E urataaaaaaaaa!

| YouLostMe a răspuns:

Poate fata e de vina si nu te excita. E normal sa nu se scoale daca nu te atrage fizic. happy

| MORET98 explică (pentru YouLostMe):

Pai sincer pentru mine fata nu era atragatoare chiar deloc