| nicoletta15 a întrebat:

am o mica dilemama de care ar putea rade multi dintre voi...e vorba despre un,, amic,, cu care am fost in scola acum un an, infine noi nu am am pastrat legatura dupa ce a intrat la liceu. Ei bine astazi i-a spus unei prietene de-a mea ca are nevoie de ajutor la franceza (trebuia sa raspunda la o scrisoare) iar aceasta a sugerat sa-mi ceara ajutorul mie caci stapanesc bine aceasta limba.Eu saritoare cum sunt de fel am acceptat sa-l ajut si l-am intrebat cam cat de lung trebuie sa fie raspunsul, in urma unui interval de timp (vreo 10 minute) acest a mi-a raspuns asa :Am gasit multumesc oricum,nu mai e nevoie, o sa apelez pe viitor :* si eu i-am spus :sigur, nici o problema......acum vine intrebarea, de ce a spuis asa, caci nu avea unde sa gaseasca in 10 minute, de ce sa razgandit? Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuribig grin

3 răspunsuri:
| 7639781254 a răspuns:

Nu te supara pe mine, dar asta e cea mai inutila intrebare pe care am gasit-o vreodata pe site-ul asta.

| SonnyaMoustache a răspuns:

Poate ca a cerut ajutorul mai multor persoane si cineva s-a miscat mai repede.Altceva nu stiu ce ar fi putut sa-l faca sa se razgandeasca.

| ToTiBaieTi a răspuns:

Pate l-a ajutat un coleg/colega de clasa la ea... Sau probabil s-a simtit stanjenit sa iti accepte tie oferta de a-l ajuta...