Nu, uretra femeii este complet separata de vagin. Vei invata asta in clasa a opta, la scoala.
Spre deosebire de baieti, care fac si pipi si ejaculeaza prin uretra, la fete cele doua functii sunt complet separate. Fetele fap pipi printr-o gaurica mica, numita uretra, si sex printr-o gaurica mai mare, numita vagin.
uretra se afla mai in fata, vaginul putin mai in spate, inspre anus.
cam asa ceva
din față în spate arată așa: o O x. Unde o=uretra, O=vagin, x=anus.
Ca să înțelegi mai bine anatomia feminină caută pe google la sectiunea imagine "vulva" plus cuvantul "netter", si o sa apara niste imagini din atlasul de anatomie al lui Netter. Ca sa vezi cum e la tine, ia o oglinda si uita-te singurica.
Draga domnisoara. Puteai sa raspunzi cu ''nu'' pur si simplu. Nu toate sunt ca tine. Sa cunoasca toate tainele placerii de la 11 ani
Hey vad ca te-ai interesat de varsta mea, da intr-adevar am 11 ani dar cunosc destul de bine subiectul si de aceea m-a amuzat foarte tare intrebarea ta
Ma bucur
Ma bucur ca faci
Se vede ca ai 11 ani, cand eram eu pe TPU tu nici nu erai conceput
Nustiu eu cine-i imatur aici. Daca ai de dat un raspuns il dai fara mistouri.
Ti se pare un site serios? daca erai asa mai vechi ai fii vazut ca sunt de la t/a
Cind esti om, nu se tine cont de mediul in care te afli.
. in vagin mai exista o gaurica, micuta, si de acolo curge, vaginul fiind drumul pe care aceasta o parcurge.