Poi asteapta sa vezi care sunt intentiile lui O cu tine daca este vorba de ceva mai serios adica sentimente puternice explica'i ca tu nu simti acelasi lucru fa'l sa inteleaga si apoi incearca sa'l cuceresti pe D...Succes![]()
Funda? pls
Daca cel mai frumos nu te iubeste mai bine l-ai alege pe celalalt care tia cerut nr de tel.Frumusetea e trecatoare.
Eu zic sa te gandesti de "N" ori inainte sa faci un lucru sau sa iti faci iluzii singura
Deci prietena ta ti-l baga pe gat pe O fiindca il vrea ea pe D. vechea competitie intre fete. daca il vrei pe D, lupta pentru el si nu mai lasa colegele sa se bage unde nu le fierbe oala. impune-te, girl!
Sa fii sincera. daca nu nu iti place o sa ii spui prietenei tale, sa vb cu el sa nu isi fac iluzii pentru ca ar fi urat sa sufere dupa tine. apoi, odata ce lucrurile sunt stabilite poti sa vb mai mult cu d. ia-i id de mess, vb cu el, fie la tlf si daca si el te place urmeaza inevitabilul: veti forma un cuplu.bafta, sa ti se indeplineask toate dorintele si sa ai sarbatori fericite!
Daca O ti-a cerut nr. de telefon asta nu inseamna ca are vreo intentie neaparat. Si chiar daca ar avea, daca tu il placi pe D, poti sa ii ramai indiferenta. Eu intodeauna am fost adepta naturaletii, deci fii naturala cu ambii daca vezi ca situatia se inclina spre flirt, flriteaza si tu cu cine crezi de cuviinta
.
Pai mai cunoastei, ca sa stii pe cine placi cu adevarat. D iti place pentru ca este frumos, dar poate nu l-ai cunoscut indeajuns, iar caracterul nu este mai prejos de aspect. Iar O, poate ti-a cerut numarul doar ca sa il aibe, poate nu meaparat te place. Dar fi prietenoasa si intelegatoare cu amandoi, studiindu-i tot odata. Cel care ti se va parea mai potrivit, pe acela il vei alege.Nu te grabi insa, daca nu alegi pe nici unul, poti pastra o relatie de prietenie.
Succes si sa alegi pe cine trebuie![]()
Si Craciun Fericit:*
Da nr la amandoi faci cu amanadoi daca stii la ce ma refer si daca is de acord puteti face sex in grup... da cheamati si pritena... daca esti blonda (iustin_jones) si Rares.raducanu
anonim_4396 întreabă: