„Coacționar la clinica deschisă de Becali este Virgiliu George Vlăescu, un teolog care promovează intens multe teorii pseudomedicale pe diferite site-uri de extremă dreaptă."
—Alexandra Nistoroiu, PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să "fiarbă" cancerul! Libertatea, 29 martie 2019
„Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc."
—Brigaela, tpu.ro
Decat sa te intereseze ce inseamna "laba" mai bine ar fi sa inveti sa scrii corect.
LÁBĂ, labe, s. f. 1. Parte a piciorului de la gleznă în jos la animalele patrupede și la om; partea piciorului pe care calcă păsările (palmipede); p. gener. picior (al unor animale). ◊ Compuse: laba-mâței = a) ciupercă comestibilă de culoare albă, care crește prin pădurile umbroase și umede (Clavaria coralloides); b) ciupercă comestibilă mare cu tulpina albă, groasă și cărnoasă; creasta-cocoșului (Clavaria flava); laba-ursului = a) nume dat mai multor specii de ciuperci de pădure (Clavaria); b) crucea-pământului; laba-gâștei = a) mică plantă erbacee cu flori roșii-purpurii (Geranium dissectum); b) ridurile formate în jurul ochilor (la persoanele în vârstă); c) (fam.) scris dezordonat, urât. ♦ (Mar.) Labă-de-pisică = încrețitură abia vizibilă a apei mării, semn al unui început de vânt. 2. (Fam. și depr.) Mână. ◊ Expr. A pune laba (pe cineva sau pe ceva) = a apuca, a înhăța (pe cineva sau ceva). A-i încăpea (sau a-i cădea) în labă = a ajunge la mâna sau la discreția cuiva. – Din magh. láb.
Cu placere.
Este mai bine sa nu stii la varsta ta, iti recomand sa nu te apuci de obiceiuri obscure la varsta ta.
Am sa traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:
"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."
"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."
"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."
http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html
Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.
De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".
1"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza.
Nu stim daca se masturbeaza, doar ca s-au mastrurbat.
Din acest studiu reiese ca masturbarea nu are efecte negative.
Dar o sursa de-a lor, recunoaste ca ejacularea precoce este frecventa la masturbatori.
Ori din acel studiu reiese ca masturbarea demonstreaza ca nu are efecte negative, ori din celalat studiu reiese ca masturbarea demonstreaza ca subiectii au probeleme.
Confuzie de logica!
2Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional.
I-am aratat dovezi ca masturbarea poate da dependenta dar orbul este ignorant.
Se mai ia si in gura, dar el este ignorant.
3 Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."
Hai sa ne exploram stresul, ca doar este ceva normal.
Stresul nu trebuie explorart, ci evitat.
Deci concluzia lui doctorandus sau lui maestru peste, este proasta.
Vrem ceva logic, daca tot sunt asa de destepti.
Faptul ca nu iei hiv, nu insemna ca masturbarea nu poate da dependenta.
Daca eu ma droghez, si nu iau hiv, nu insemna ca cocaina nu imi poate da dependenta.
Deci concluzia ca mastrurbarea nu da hiv, si de aceea ar trebui sa ne masturbam, nu are treaba cu subiectul.
La restul comentariului, imi este lene sa il mai ordonez.
Poti sa ii respunzui cu argumentele acestea, pentru ca o sa le dai clasa si lui doctorandus si la enciclopedia lui peste!
Doctorandus se foloseste de statutul medicilor si apeleaza la:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Apelul_la_autoritate
Iar cand trebuie da isi sustina afirmatiile cu dovezi apeleaza la:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Argumentul_ignoran%C8%9Beil.
Cand incerca sa isi sustina afirmatiile cu argumente logice, o da in bara.
Poti sa ii raspunzi la sofismele lui, pentru ca ori este un mincinos ori este un ignorant.
Iar acesti tipi nu au treaba cu subiecte serioase, trebuie luati la badjocura.