Stati de vorba normal, si spune-i la un moment dat,"hai sa-i iau un suc, inghetata, prajitura\"
De preferat ar fi să o inviti personal, dar dacă ai emotii trimite i un sms, s au sună o.
Cea mai bună idee de aici.
))
Da, ce sa zic mai prins, cand e vorba de femei sunt un erou, ma predau
Repect frate )
Vreau sa te scot la un suc si nu accept nici un refuz!
Sper ca stii ca trebuie sa-ti folosesti latura aia mai "dulce" cand ii spui asta.
Si sper ca vei fi in stare sa intretii o conversatie cu ea, asta daca nu vrei sa stati ca mutii si sa va uitati la sticle cum se golesc.
(am zis asta pentru ca tu nici macar cum sa o inviti nu ai idee), fara nici o suparare
1. in primul rand trebuie sa fii pliticos si bine aranjat imbracat, nu zdrentos, in sensul ca nu mergi in pantaloni de trning s-o inviti la suc.
2. o saluti
3. intri in vorba cu ea
4. ii propui o iesire la u suc, sa povestiti mai multe, chipurile.
Mult succes!
Calculezi radical din 145630009812 inmultesti cu 2 aduni 3 imparti la 69 si dupa o intrebi daca iese cu tine
O poti intreba foarte frumos, ce face in urmatoarea zi sau respectiva zi. De exemplu „ce planuri ai astazi/maine" si ea daca o sa zica nimic sau Stiu eu ii zici si tu ce coicidenta nici eu sau si eu. Daca spune ca e ocupaata spune.i ca esti dispus sa iesi cu ea si urmatoarea zi. Bafta:*!
"Stii...imi esti draga :3. Vrei sa mergem sa ne plimbam. la un suc?" Ce e asa greu?