anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. o sa sune putin cam ciudat. am o relatie cu o baietoaica! Avem 5 luni de cand suntem impreuna, ne intelegem perfect, doar ca mama mea nu este nicicum de acord! Am vorbit cu ea, i-am explicat ca nu pot sta fara ea. dar nu vrea sa-si schimbe parerea. M-ati putea ajuta? happy Cum o fac sa fie de acord?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iti doresc sa impliniti si 50 de luni!
Dragul meu,un lucru sa stii,dragostea merge inainte!
Mama ta si-a ales singura barbatul care i-a placut,si-a facut familia si copii ei,pe care ii iubeste,nu se uita in urma,parintii ei exista undeva,simte dragoste pentru ei,dar toata inima ei este la casa si familia ei proprie.
Acum e randul tau sa-ti alegi perechea,asa cum a facut-o si ea candva,in chestiuni intime si personale,numai inima si sufletul tau au un cuvant de spus.
Bine ar fi sa inteleaga si sa se impace cu ideea,daca va continua sa se opuna,nu va reusi decat sa te amarasca mereu si sa te indeparteze.
Fie ii place,fie nu,tu vei trai cu perechea pe care ti-ai ales-o,datoria ei de mama e sa te sprijine,daca poate, daca nu, macar sa te inteleaga!
Vezi-ti frumos de baietoaica ta draga si aminteste-i mamei tale de vremea cand era si ea ca tine!happy

| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Daca nu vrea sa inteleaga, asta este!
Poate ca o sa isi dea ea seama mai incolo ca s-a inselat in privinta ei si o sa va lase in pace, tu nu ar trebui sa renunti la fata pentru mama ta daca o iubesti!
Daca vede ca nu are ce sa va faca, o sa renunte la un momentdat! stai linistit!
Cel putin, eu nu l-as lasa pe baiatul cu care stau pentru parinti, pentru ca pana la urma, nu stau cu parintii ci stau cu el!
Daca nu le place, ghinion!
Nu are rost sa te mai rogi de ea, pentru ca nu o sa cedeze, decat cand o sa vada ca fata cu care stai e buna, si atunci nu va recunoaste din orgoliu, pentru ca asa sunt unele mame!
Stai totusi cu ea de vb si spune-i sa inteleaga ca o iubesti si ca nu poti sa renunti la ea!

| DNSK a răspuns:

Parintii iti dau un viitor! u ti-l faci cum vrei u! sa tii minte cat o sa traiesti u pe lumea asta nu mama si tata iti traiesc tie viata! ei or sa dispara din peisaj la un momendat si si ce-o sa faci? iti plangi de mila k nu stii ce sa faci? incearca sa fii un pic mai independent de ei, nu asa.i-ai explicat mamei tale k nu se poate, ea nu intelege, asta e! legat de pat nu t poate tine! clar! si daca u vrei tot t intalnesti cu ea! asa ca.lupta pentru ce vrei cu oricine! k viata-i a ta! nu vreau sa ma bag intre tine si mama ta, doamne fereste, dar explica-i k de aia se zice "mi-ai dat viata" sa mi-o traiesc asa cum vreau eu! eu dau cu capu eu plang, nu voi! si de dat cu capu trebuie, k altfel nu cresti! bafta mare!

| cristi0005 a răspuns:

Lupta pentru fericirea ta in continuare, nu cred ca mamei tale i-ar place sa te vada suparat daca v-ati desparti

| batmandoom2011 a răspuns:

Daca pe fata o cheama beatrice ...saracu de tine
happy

| ninuca a răspuns:

Nu-ti lasa fata pentru parerea altora!