| MindExplode a întrebat:

e ceva rau daca un baiat are aparat dentar? Adica poate sa-i scada succesul la fete? Fundita.

Răspuns Câştigător
| AmaliaApetri a răspuns:

Daaa...aspectul tau cu aparat dentar e invers proportional cu atractivitatea ta.
Ce tampenie!
Normal ca n are de a face... daca tu esti ok, nu conteaza bucata aia de sarma.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, la alea care vor bani dar e bine pentru ca asa stie care sunt curve si care au suflet bun.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aparatul dentar este pentru corectare, nu se poartă toată viața.
Are succes la fete mai repede cu dantura dreaptă, decât strâmbă!
Pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Ti-l scade pe moment, dar cand iti vei da aparatul jos vei avea dinti frumosi si bine asezati si sa vezi atunci ce succes vei avea.Bafta! happy

| CEA a răspuns:

Mie chiar mi se par simpatici tipii cu aparat dentar...

| Empathizer a răspuns:

Nu, nu-i scade succesul la fetele inteligente. La gasculite, e posibil.

| Ella3133 a răspuns:

Depinde de la fata la fata, daca e una relativ normala(nu pitipoanca) nu o sa aiba probleme cu asta...winking

| cristina107 a răspuns:

Nu e nimic rău în asta, dimpotrivă asta demonstrează că ai grijă de propria persoană iar o fată deșteaptă nu poate să te respingă pentru un motiv atît de stupid.Și eu port aparat dentar si nu-mi fac probleme de genul pentru că știu să mă bucur de rezultate care sunt din ce în ce mai vizibele.

| Zenithf a răspuns (pentru cristina107):

Cel mai bun raspuns, parerea mea.

| maxfan a răspuns:

Nu prea daca ii place de tine nu se intampla nimic!

| MaraMărr a răspuns:

Nu.straight faceBaietii cu aparat dentar sunt mai dragutipuppy dog eyes

| Emiliana_Hertrich_1968 a răspuns:

Daca fata e cea potrivita si momentul bine ales, aparatul dentar iti poate da chiar si o parte de farmec fiindca apoi asta poate fi una dintre amintirile placute si amuzante.

| AlexSuperman a răspuns:

Hey! Si eu port aparat dentar dar nu mi-a scazut deloc frumusetea. Dimpotriva, mi-a crescut-o big grin.

| andino a răspuns:

Nu pentru ca si eu am aparat dentar
Mentionez ca am 12 ani