Problemele hormonale influenteaza multe aspecte: crestere, slabire/ingrasare, menstruatie etc.
Se invata despre hormoni la anatomie in clasa a7a si a11a.
Daca vrei sa aflii mai multe, cauta pe net "glande endocrine". Aceste sunt cele care secreta hormonii.
Dezechilibrul hormonal produce o gama larga de probleme, iar ingrasarea e una din ele. De exemplu persoanele cu probleme la tiroida se ingrasa sau slabesc foarte mult. Eu de exemplu m-am ingrasat 40 de kg intr-un an din cauza unui dezechilibru hormonal produs de anticonceptionale.
Am pus o intrebare, de ce sunt slaba la minte? -,-
Fiindca. "Eu stiam ca problemele hormonale nu consta in faptul ca te ingrasi, ci in chestii gen ca iti creste parul mai repede.Deci, minte ea sau chiar din cauza problemelor hormonale poate fi asa?" din intrebarea ta rezulta ca esti invidioasa si rea
Ce ai spus tu nu are sens.De ce as fi invidioasa? Nu sunt rea
Buna.
Eu zic ca esti putin cam rautacioasa. Daca ii erai cu adevarat prietena, o credeai.
Bineinteles ca se poate, din cauza dereglarilor hormonale!
Nu sunt rautacioasa.Nu trebuie sa crezi orice auzi, si nu am intrebat-o asa pe fata " de ce esti grasa? ", Oricum, multumesc!
Draguta depinde de la corp la corp pubertatea consta in aceste delegrari hormonale dar ele semanifesta altfel de la o persoana la alta, dar inacelasi timp poate avea si probleme cu glanda si asta poate fii cauza faptului ca e mai plinuta poate merge la un control si ai va spune cu exactitate ce are :*