| Smileeeeeeeeee a întrebat:

Iubitul meu mi-a zis daca vreau sa ii dansez in poala! sad Nu am habar cum sa fac! ma puteti ajuta cu ceva? Cel mai bun rasp primeste funda!

15 răspunsuri:
| R3sPeCt a răspuns:

Te invat eu cum sa faciwinking in primul rand alege melodia sus pe toc marius moga, data foarte tare(chiar la maxim, de e posibil), nu o sa se auda tipetele, apoi pun-l sa se intinda pe pat si tu cu niste tocuri cat mai mari danseaza in,, poala,, lui...sunt sigur ca data viitoare o sa fie mai explicit cand o sa iti adreseze o intrebarewinking ..ciao

| iubesc a răspuns:

Refuza-l!

| h3r a răspuns:

Spune-i că nu merită.

| sayWhaaat a răspuns (pentru h3r):

Iti e frica sa nu-l sperie pe saracul baiat cu talentul ei de dansatoare?

| h3r a răspuns (pentru sayWhaaat):

Posibil, nu contrazic.

| Kasia a răspuns:

Draga mea, daca iubitul tau vrea dans in poala poate sa se duca la o c***a sa isi satisfaca dorinta/fantezia.
Tu ar trebui sa te faci respectata.Cu ce ochi crezi ca te va mai privi individul dupa ce o sa te comporti ca ultima panarama doar pentru a-i face pe plac?
Daca vrei sa fii folosita doar pentru sex(o data; de 2 ori-depinde de prestatia ta) fa-o. Daca vrei o relatie serioasa...ia-ti gandul de la dans in poala.

| Vreoproblema a răspuns:

Pai daca nu vrei nu o face. poate a fost doar un test sa vada cum reationezi.Dar poate a vorbit serios.Asa ca nu o face doar pentru ca vrea el daca tu nu esti de acord.

| EmaTanase a răspuns:

Pai avand in vedere ca e spus la ''misto'', dansul in poala este si o pozitie sexuala. Deci ti-a propus sa faceti sex.

| ajfsfamqewED a răspuns:

Daca nu vrei sa o faci spune-i sa-ti faca mai intai el un dans la o bara sau pe o masa si pe urma o sa-i faci si tu lui, o sa renunte la ideewinking succes

| Oanaaaa1 a răspuns:

De ce nu îi spui şi lui asta? Ar trebui să aprecieze că eşti una dintre fetele care nu fac chestii de genul. Dacă nu apreciază şi insistă, mai gândeşte-te o dată ce băiat ai lângă tine
P.S: Dacă sunteţi la vârste mai peste 20 de ani, ai putea totuşi să îi faci o surpriză. Uită-te la un film ceva laughing Sunt destule în care fata îi dansează în poală.

| Maxxy79 a răspuns:

Esti sigura ca s-a referit la un dans?laughing cererea lui are alta semnificatie happy

| Cartofaru2000 a răspuns:

laughing Te freci cu popou' de anaconda lui :3

| Smileeeeeeeeee explică (pentru Cartofaru2000):

rolling on the floor)) Asta-i dans? laughing))

| Cartofaru2000 a răspuns (pentru Smileeeeeeeeee):

Dans excitant, o sa va placa la amandoi :3

| AnthonyParaschiv a răspuns:

Uita-te la filme deocheate sa iti faci o idee laughing