| BeautifulAngelOana a întrebat:

Buna,TPU! Mai nou toata lumea,vrea sa imi aminteasca de fostul meu iubit! Chiar cand am crezut ca nu mai sufar si ca am devenit ce eram candva,au inceput toti sa imi spuna cat draguti eram, ce zambet frumos aveam,ce dulci eram... Tot ce vedeau ceilalti frumos era doar pentru a nu vedea ceilalti cat sufar! Acum nu imi pot scoate din cap, vocea lui si cauza despartirii noastre! Ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să le închizi gura celor care comentează, nu e problema lor! Capul sus o împăcare nu fostul nu este o soluție.

| BeautifulAngelOana explică (pentru Azµre):

Iti multumesc! kiss

| Azµre a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Nu ai pentru ce. Fă ceea ce crezi tu că e mai bine. Dar evită să asculți în gura altora...

| NataliaElena22 a răspuns:

Mai, stiu ca este usor sa vorbesti si mai greu cu practica dar trebuie sa-ti impui tu, sa ai vointa, sa treci peste despartirea asta, incearca sa vorbesti cu alti baietii, si de ce nu, sa ai si o relatie. Incearca sa iesi cu prietenii, sa te distrezi, mai ales ca acum vine vacanta, si sa-l lasi in urma. nu se termina viata la el, sunt atatia baietii care ar putea sa-ti ofere mai mult decat o facea el chestia e sa stii unde sa cauti :*

bafta si lasa-i naibi de baietii, nu merita atata bataie de capp.