| ღAnneMarieღ a întrebat:

TPU! Pe la inceputul anului am cunoscut un baiat. La inceput imi era indiferent dar am inceput sa vorbim mai multe, sa glumim si am ajus sa il plac, fara sa imi dau seama. Simpla lui prezenta imi aduce un zambet pe buze. Au fost multe momente in care am crezut ca simte acelasi lucru pentru mine, comportamentul lui m-a facut sa cred asta dar m-am inselat. Nu i-am spus niciodata ce simt si nici nu ar avea vreun rost. Sunt sigura ca situatia nu s-ar schimba in bine. De obicei, daca un baiat vrea ceva, face primul pas.
Am incercat sa nu ma mai gandesc la el, desi il vedeam. Destul de rar dar il vedeam. M-am intalnit cu un baiat, am incercat sa am o relatie, am incercat sa uit. Nu m-am folosit de baiatul respectiv, pur si simplu am crezut ca tin la el si este potrivit pentru mine. Dar n-a fost asa. Am iesit cu el de cateva ori dar nu ma puteam gandi la momentul in sine, gandul meu era la baiatul langa care ma simt bine, care ma face sa zambesc. Am rupt legatura cu acel baiat pentru ca vedeam ca relatia nu duce undeva si ca lucrurile nu se vor schimba atata timp cat eu nu imi rezolv situatia.
Nu stiu ce sa mai fac. In jurul meu sunt multi baieti care imi fac avansuri dar nu sunt deloc genul meu iar eu nu ma pot gandi decat la el. Majoritatea nu vor decat aventuri iar eu nu sunt asa. Eu sunt mai retrasa, nu sunt tupeista, nu sunt vulgara. Ce sa fac? Sincer va spun, nu mai stiu cum sa procedez.
Mentionez ca sunt majora.
Va multumesc, va doresc o zi placuta in continuare.

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca o discutie deschisa cu cel pe care-l placi.

| grab a răspuns:

Trebuie sa ii faci un gest simplu ca sa ii dai ocazia sa intre in spatiul tau intim(o raza

| Xenia16 a răspuns:

Poate a fost prima ta dragoste adevarata, cu el te simteai implinita, simteai ca te face sa te simti in toate felurile fata de altii. Avea el ceva care te atragea pe tine. Incearca totusi sa ii spui ce simti ce ai de pierdut? Poate simte si el la fel, baietii de obicei nu arata tot timpul ce simt. Si nu trebuie neaparat sa faca el primul pas, poti sa il faci si tu. Succes!

| Antyss08 a răspuns:

"De obicei, daca un baiat vrea ceva, face primul pas."
Da, dar poate crede că va fi respins și mai bine preferă să fie amic/prieten în general.
Dacă tu ești prima care simte asta atunci și tu poți face primul pas, în mod normal cine se îndregostește primul este acela care face primul pas.
Dacă ești prea emoționată lasă-i indifici că îl placi și atunci poate el îți va mărturisi că e indregostit de tine.

| mmamiruna a răspuns:

Buna. Cel mai simplu ar fi sa ii spui baiatului de care iti place ca ai inceput sa simti ceva. ESte cel mai simplu mod de a da cartile pe fata!