Bună!
Pe mine mă excită Băsescu,îmi provoacă o excitaţie,de-mi vine să-l omor(eh, glumesc şi eu!)
Pe bune acum, ce întrebare mai e şi asta, ce te interesează pe tine neapărat viaţa noastră privată?
Nu văd rostul unei asemenea întrebări, pusă aşa doar din plictiseală.
Te pup!
Acuma sincer ce crezi ca-i excita pe baieti mai tare decat una dezbracata mai ales daca arata si bine pe langa![]()
Fiecare are momentele lui cand se excita si din ce motive.Normal ca daca vezi ceva care sa-ti atraga atentia nu o sa fii indiferent
Salut,
Da, una dezbracata excita creierul unui barbat. E vorba de faptul ca in creierul nostru, ii percepem trasaturile mai bine, o analizam, si ne vine cheful de...reproducere. Plus ca faptul ca e dezbracata ne duce imediat cu gandul ca e dispusa catre intretinerea de relatii sexuale.
Dar nu e numai asta.
Uneori, o privire, un zambet, un gest sunt de ajuns.
Fiecare are preferinte diferite, deci ceea ce excita pe unu poate sa i se para ciudat altuia...Asa ca...
Pe mine ma excita cel mai mult cand imi vin de plata facturile la utilitati..am asa o excitatie in interior, de-mi vine sa sar ca calul in sus!
Cateodata sa seduci pe cineva nu trebuie neaparat sa il atingi sau ceva. doar pune-i imaginatia la incercare... povesteste-i iubitei tale o fantezie de-a ta spre exemplu