| Btk0986 a întrebat:

Buna TPU. Vreau sa stiu cum pot sa fac o fata sa se culce cu mine. Nu-s virgin, am avut o variant cand dadeam fetelor msj si le intrebam. A mers cu unele dar cu multe nu. Cu abordatul nu-s chiar asa de nesimtit sa le intreb pe fata si nici relatie n-as vrea. La dame nu vreau sa merg ca nu merita. Daca ati avea sfaturi puteti sa mi le spuneti. Nu vreau sa vad verbalisti ca numai sub anonimate pot sa latre si sa fie crtici. Nu-ti obosi degetele degeaba ca nu o sa ma frustrezi sau ceva.

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Vreau sa stiu cum pot sa fac o fata sa se culce cu mine."
Cu vrăjeală fină, tinere!
Care se pare că iți cam lipsește dacă intrebi pe aici.
Te-am frustrat?

| Btk0986 explică (pentru darrio2007):

Deloc. Ai dreptate numai ca nu pot vb cu fetele fata in fata ca nu stiu cum as putea reactiona la un refuz

| Furnicuta000 a răspuns:

Intrebarea nu ar trebui sa fie cum sa convingi o fata sa se culce cu tine ci cum sa gasesti o fata care cauta doar aventuri. Pe tinder mai gasesti, spui din start ce vrei si daca esti un baiat placut poate o sa iasa ceva

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca vrei sa faci o fata sa se culce cu tine, fa-ti o prietena, invit-o in oras, fa-o sa rada, sa se simta bine si petrece timp cu ea. Peste ceva timp, daca ai noroc, te va iubi. Si apoi va veti culca impreuna de cate ori vreti.
Asta e cea mai buna si mai sanatoasa varianta.

Daca vrei doar aventuri de noapte, iti recomand sa investesti in vrajeala si tupeu. Iar apoi sa-ti instalezi tinder sau sa abordezi pe orice platforma ai ocazia. Daca iti merge, e bine, daca nu, mai incearca.

| Btk0986 explică (pentru StoicAnalysis):

Nu vreau o iubita si nici o fata cu care sa mi petrec timpul cu ea. Vreau pe cineva pe care sa o chem cand am nevoie si de care sa scap cand nu mai am nevoie. Adica o chem facem ce avem de facut si sa plece

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Btk0986):

Tinder, publi24, Facebook dating, site-uri de date alternative. Cam astea sunt variantele pentru tine, daca chiar de asta ai nevoie.

| GygyDuru a răspuns:

''cum pot sa fac o fata sa se culce cu mine'' Depinde de fata. La majoritatea merge daca fluturi o suma de bani. E trist dar asa merge in 90% din situatii.

| AlexOsterreich a răspuns:

Ce vrei tu, se numește Viol cu Adevărat și real.

Nu poți obliga o fată o femeie să se culce cu tine, să comită/întrețină o relație intimă cu tine, fără acordul și consimțământul ei, trupul, corpul unei femei/fete este ceva personal privat intim, nu-i normal! să-ți faci un scop sau un țel săte culci cu mai multe femei sau fete să întreți relați intime cu ele, doar fiindcă asta vrei tu și îți dorești tu, femeile și fetel sănt oamenii reali. Nu obiecte! Au sentimente reale Adevărate ca toți oamenii.

Nui normal să aplici, manipulare sau tehnici! să ajungi la inima sau la sufletul unei fete sau femei, este Anormal și bolnav, inuman, să aplici așa ceva! Asta ar face doar un Psihopat! Dezumanizat ce consideră o fată o femei un obiect sexual!

Trebuie să fi cu Adevărat și real sincer, onest, de cuvânt, să nu o minți și loial cu Adevărat cu o fată sau o femei, iar ea dacă dorește din inima ei sufletul ei să aibă o relație cu tine sau o prietenie cu tine, ea va decide asta, consimțământul ei va decide. Absolut nimeni altcineva fiindcă așa este normal, o fată o femeie decid pe cine vrea în viața ei personală/privată și alături de ea.

| darrio2007 a răspuns (pentru AlexOsterreich):

Violul e una, felul de a convinge o fată să se culce cu el, este alta.
Ai inteles gresit ce vrea.

| Btk0986 explică (pentru AlexOsterreich):

Am fost acuzat inainte de viol. La 17 ani. Daca e sa dam cartile pe fata am facut mai mult decat asta si nu infractiuni care tin de sex. Numai de asta cu violul am fost acuzat pentru ca am folosit telefonul meu cand vorbeam cu fata si m au localizat dar nu au avit suficiente dovezi. De mic mi-a placut sa asociez violenta cu sexul. Prima oara o fost la 7 ani la peste cand am intrat in apa am avut un inpuls sa mi inec verisoara si momentul in care i am bagat capul in apa mi-a oferit o satisfactie sa stiu ca ea se ineaca din cauza mea. La 11 ani pacaleam fete de pe conturi false sa mi dea n_d_ri si dupa le santajam si le puneam sa ma implore si ma excita chestia asta ca eu decideam daca sa le ristrug viata sau nu. Acum imi place sa vad sange cum curge prin adanciturile de la gresie si cum se prelinge incet spre chestia aia din baie care absoarbe apa in caz de inundatie pentru ca am vazut un film mai de mult si m i s-a parut asa de interesant pentru ca toti dintre noi avem acest lichid sclipitor rosu. Eram mic si o vedeam pe mama ca ea antidepresive si se taia cu caterul pe umar si maini sa i arate lui tata ca nu i mai pasa de nimic. Poate de la asta se trage. Nu i am mai spus asta nimanui ca sa nu creada lumea ca sunt dubios

| AlexOsterreich a răspuns (pentru Btk0986):

Tu meriți pușcărie/sentință cu maximă securitate! Toți care comite ți adulter și orice formă de Abuzuri asupra la oamenii, meritați pușcărie pe viață! Cu toată sinceritatea și seriozitate ești un pericol pentru societate cu Adevărat, pentru tot ce ai faptuit/comis!

Mă abțin cu greu să nu-ți adresez, câteva vorbe/cuvinte meritate.

| GygyDuru a răspuns (pentru Btk0986):

''. Acum imi place sa vad sange cum curge prin adanciturile de la gresie si cum se prelinge incet spre chestia aia din baie care absoarbe apa in caz de inundatie pentru ca am vazut un film mai de mult si m i s-a parut asa de interesant pentru ca toti dintre noi avem acest lichid sclipitor rosu.''
Interesant. Cum facem sa ne vedem?

| Btk0986 explică (pentru GygyDuru):

Care i ig ul tau

| Btk0986 explică (pentru AlexOsterreich):

Oricum n ai nici o dovada ca as fi facut asa ceva.

Ce e ''ig ul '' tantalaule?

| Btk0986 explică (pentru GygyDuru):

Instagramul. Daca esti verbalist in anonim sa vedem daca poti sa te intalnesti cu mine. Da mi instagramul tau

Esti un zmeu? Asa e bah mucea?