| Emmavesa a întrebat:

Bună, trec prin prima mea despărțire, după 3 ani de relație, s-a decis ca nu mai mă vrea. În urmă cu 3/4 zile mă iubea mult, nu ne-am certat, zicea să rămân la el … eu am 27 ani, el 33. El a fost primul meu iubit, l-am cunoscut la 23 ani jumate, cu el mi-am pierdut și virginitatea.
Până acum o săptămână îmi spunea tot timpul ca abia așteaptă să ne mutăm împreună, să fim tot împreună … i-am fost loială mereu, i-am dat prea mult, nu mi-am văzut viața fără el, îl iubesc mult, decizia lui pot spune că m-a zguduit complet, de o săptămână nu mai mănânc, nu mai dorm, el acum a zis că niciodată nu m-a iubit și a stat cu mine din milă. 3 ani, eu sincer nu cred asta, pentru ca lucrurile astea de observa, și a zis că nu-i pasă decât de el și nu-l interesează ca eu sunt ruptă în bucăți.
Ce părere aveți? Și cum să nu mă mai gândesc la aceste lucruri? Ajutați mă să ies din acest impas

5 răspunsuri:
| MercyAngel a răspuns:

Este foarte dureros să treci printr-o despărțire. Mai ales când iubești cu toată inima. Noi, femeile, suferim mai mult decât bărbații când se rupe relația, pentru că noi punem suflet și ne implicăm sentimental. Bărbații iubesc doar fizic și sexual.
O greșeală pe care ai comis-o a fost aceea de a-i dărui virginitatea unui bărbat care nu era soțul tău.
Un bărbat serios, mai întâi te cere în căsătorie, faceți nuntă și abia apoi face dragoste cu tine.
Eu m-am păstrat pentru căsătorie și nu regret deloc.
Am suferit și eu din cauza unor despărțiri, dar la mine a fost iubire platonică. Nu m-am culcat cu niciun alt bărbat în afară de soțul meu. Dar tot am suferit enorm din dragoste, în trecut. Îmi imaginez că trebuie să fie de o mie de ori mai dureros când te desparți de un bărbat cu care ai avut relații intime.
Dumnezeu a destinat sexul doar în cadrul căsătoriei. Dacă noi am aștepta până la căsătorie, am fi scutite de multă suferință.
Roagă-te la Dumnezeu, du-te la un psiholog, fă o activitate intelectuală sau fizică. Ocupă-ți mintea cu ceva.
Știu că e groaznic de greu, va trece și durerea aceasta în timp.
Sper că te-am putut ajuta.

| darrio2007 a răspuns:

Intre timp a găsit alta, care probabil crede ca ii oferă mai mult decat ai facut-o tu.
Dă-i papucii.

| Kiran a răspuns:

Hmm, nu ne-ai spus motivul oficial ce a cauzat despartirea. Pe langa asta, din mila nu a fost nici vorba, cel putin nu 3-4 ani cat ati fost impreuna, cand vine vorba din mila durata e maxim cateva luni pana cand gasea altceva mai bun.

Totodata, ca solutie ai mai multe planuri.
Primul, nu ii arata ca il iubesti, nu ii oferii semne de viata chiar daca ai vrea sa ii arati ca esti acolo pregatita sa te doreasca inapoi. In timpul asta continua sa suferi, continua sa il urmaresti in online daca o faci, dar niciodata nu te lasa prejos incat sa ii scrii, atunci chiar poate sa fie din mila.
A doua, ar fi sa cauti un asa numit pansament temporar, ceva ce sa iti ia mintea de la el, chiar daca noaptea o sa revii la starea initiala lasand gandurile sa rastalmaceasca iar trecutul.

| Kiran a răspuns:

Putea sa fie singur si in relatie, iti spunea ca doreste sa locuiti impreuna dar sa nu vorbiti asa mult daca chiar trece prin ceva sau ce necesiva acea singurate.
Nu cumva, a aparut altcineva?

| Kiran a răspuns:

Crezi ca e posibil sa considere distanta daca ar pleca in afara, o problema in relatie?
Nu stim ce motive are, tu il cunosti cel mai bine si daca crezi ca poti sa il recastigi, go for it