M-a amuzat postarea ta!
Pastreaza-ti secretul,draga mea si nu vei avea nici o problema.
El fiind intr-o pozitie superioara te impresioneaza complet, esti entuziasmata total!
Cei mai multi dintre noi ne amintim cu drag un profesor sau o profesoara, care ne-a placut mult sau de care am fost indragostiti in secret, dar anii au trecut si viata noastra a continuat fara sa dam curs indragostelii smintite de scolari.
Si iti repet, pastreaza-ti secretul si totul va fi bine.
Te vei vindeca.
Of,dragostea asta de adoloscent....Ai grija!
Dar pastreza acest gand doar pentru tine, nu spune nimanui, nici macar colegilor!
Pastreza distanta si lasa fluturasii pentru de varsta ta asa cum e firesc!
Nu e fireasca nici atentia pe care ti-o da, si tu te simti incurajata de asta!
Relatia voastra trebuie sa fie doar profesor -elev si doar in clasa! ATAT!
7 din 10 persoane au cel putin o indragosteala de un profesor/profesoara.E normal. DAR in acelasi timp majoritatea isi dau seama ca e doar o infatuare trecatoare si ca NU e cazul sa faca cunoscute sentimentele sub nici o forma.
Incearca sa nu te mai gandesti la asta.
Si eu ma indragosteam de profesori cand eram mica Uneori de doi deodata. Stai linistita, c-o sa-ti treaca. Asa e in adolescenta, te amorezezi de cine se nimereste. Nu te entuziasma insa, fiindca n-o sa iasa nimic. Mai bine te-ai uita la baieti de varsta ta.
Bine-ai venit pe site.Esti de-a noastra.
Bine era sa te fi indragostit de un profesor care sa predea altceva, da` numai istorie nu.Istoria e mincinoasa.
Iar daca zici ca-ti vine sa zbori, atunci era ideal sa te fi combinat cu profu` de sport. Ajungeai gimnasta-ceva, si ne mandream si noi cu tine, prin lume.
Pacat.
Adica pacat ca nu m-am facut si eu profesor.De matematica.
Intelegi tu.
A fost profu' de sport, asa acu' asta de istorie, mie ca auzim ca profu de mate le-a violat pe 2 de o data
E pur şi simplu o atracţie, îţi dai seama că o relaţie între voi doi i-ar cauza probleme cu serviciul, o să-ţi treacă, trebuie să te "orientezi" spre băieţi de vârsta ta.
Deci eu am ramas masca cand am vazut ce ai scris, serios. Si eu sunt a 9 a si am tot 15 ani dar sincer nu cred ca m-as putea indragostii de un profesor, oricum nu am decat doi, si oricum Doamne fereste de asa ceva. Nu te supara pe mine daca te vei simti jignita la ce iti spun dar tot vreau sa iti spu. REVINO-TI CU PICIOARELE PE PAMANT! Adica cum sa vrei sa-i spui? Tu gandesti macar putin? E cu vreo 20 de ani mai mare decat tine, nu e posibila o asa relatie si nu uita ca e si casatorit. Am vazut un comentariu mai jos cum ca abia asteepta sa te vada la ora 5 la stirile de la ProTv, ei bine daca tu ii vei spune, bine ar fi sa nu o faci, si el chiar se va uita la tine, chestie care nu ar fi normala si tipul chiar ar merita sa ajunga la inchisoare, sau macar sa nu mai aiba voie sa fie profesor, chiar veti ajunge la stirile de la ora 5. Deci mai bine incerci sa-l uiti si in niciun caz sa-i spui. In momentul de fata eu nu cred ca tu iti dai seama de situatia in care esti si chiar ma gandeam de ce spune lumea ca adolescentii cred ca tot ce zboara se mananca fiindca eu nu cunosteam persoane de genul, dar vazand problema ta imi dau seama ca au dreptate.
Repet, nu vreau sa te superi pe mine dar ce speri tu este imposibil.
Oricat de frumos sau destept ar fi nu poti face asta. Indragosteste-te de altcineva, nu de un profesor, e ciudat
Mi se pare foarte amuzant. Profii, in marea majoritate [ si exceptii ] sunt niste oameni care nu tin cont de nimic decat de banii pe care ii primesc la sfarsitul lunii. Sunt unii profesori care vin, iti toaca in cap toata ora, iti da de invatat 10 pagini si ora viitoare te asculta. Asa face proful meu de istorie.
Cum Dumnezeu sa te indragostesti de proful de istorie, plus ca e batran ))
OMG! Maine vi si ne spui ca ti se pare dragut cainele vecinilor si ca te-ai indragostit de bietul animal.
Stai calma fata draga ) in liceu sunt multi baieti oke, adica. doamne toti baietii din liceu sunt oke fata de profi
Mi-ai facut ziua mai buna )
Da sincer nu-i ciudat si mie imi placea de profa mea de engleza cand eram in a 9 ii ceva normal
stai linistita toate trec bine ar fi bine sa te uiti la baieti de varsta ta dar nu ar strica sa vorbesti cu el pe tema asta si nu te astepta la un raspuns pozitiv deci calmeaza-te
Si eu ma simt la fel...dar cred ca este prea mult sa il placi pe un om de 40 de ani cu copii si nevasta. Iti spun sincer NU AI NICI O SANSA!
Bine, nu cred ca este ceva chiar atit de ciudat, cum s-a mai spus, te poti indragosti de oricine, de ce nu si de un profesor?! Doar ca este foarte dificil cind treci prin acesta etapa, pentru ca, cum se spune iubirea adolescentina este cea mai puternica, nu incerca sa te bazezi atit de mult pe aceasta iubire, deoarece in viitor poti ramine dezamagita. dar oricum cred ca nu vei pute asa pur si simplu sa nu il mai iubesti, asa e dragostea, isi fce de cap uneori...
cristynaGoldenRose întreabă: