| Rafael200t a întrebat:

Buna tuturor

Trăiesc o poveste de dragoste daca pot să-i spun așa

Acum vreo 3 luni am început sa vorbesc cu o fata din Ucraina,ea este stabilită în Germania de pe vremea când a început razboiul

La început a fost așa. ceva random, am văzut-o pe insta, i-am dat add și după aia am început să mă bag în seama cu ea(era ora 2 dimineața, eram și puțin amețit când am început să vorbesc cu ea)

Chestia e că am depanat multe conversații și acum am ajuns amândoi să știm extrem de multe lucruri despre fiecare

Eu am 19 ani, ea are tot 19 ani

Bun,voi poate va întrebati:

Care e problema? Cu ce sa te ajutam?

Bun,chestia este că mie îmi place de ea,m-am atașat în timp de vorbeam cu ea

Îmi place foarte mult de ea și aș vrea să o vizitez cândva,e prea frumoasă

Cum as putea intra într-o relație cu ea?

Țin să menționez că nu am avut niciodată o relație,nu știu cum să fac,ce sa fac

Și aș vrea să-mi spuneți dacă merita sa încerc,sau nu ar trebui să existe mixuri între naționalitățihappy

Am scris cam mult, sper sa mă ajutați, cheers

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca e reala, merita. Atenție sa nu fie o escrocherie in care ea de fapt nu exista.

| mihai69 a răspuns:

De curiozitate, în ce limbă vorbiți?

| StoicAnalysis a răspuns:

Grija mare cu indragosteala. De regula cand esti absorbit de ea, esti mai predispus la greseli. Pentru inceput trebuie sa te gandesti la viitorul tau. Cand e vorba de o distanta atat de mare, sunt multe semne de intrebare pe care trebuie sa le iei in considerare. Nu e atat de usor ca o relatie pe care o ai cu una de la tine din zona.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai bani suficienti pentru o calatorie de cateva saptamani, sa-ti iei bilet de avion pana in Germania, camera la hotel pe toata durata calatoriei si suficienti bani sa o plmbi si sa mancati pe toata perioada cat stai In Germania, atunci merita sa te duci pana acolo.

| Rafael200t explică (pentru mihai69):

Engleza

| Rafael200t explică (pentru Violleta2022):

Cam cat crezi că m-ar costa toată chestia asta? chiar mă gândesc să strâng bani, apropo ce părere ai despre acest fel de,, relații" cu naționalități diferite?