| alinutza99 a întrebat:

Bunakiss. vreau sa va cer parerea in legatura cu cadoul pentru iubit de Craciunbatting eyelashes.

i-am cumparat iubitului meu un mp4 4Giga si o husa pentru el, am developat toate pozele care le-am avut cu noi din 2007 pana azi si i-am scris cate ceva pentru fiecare an petrecut impreuna si o scrisoare de dragostebatting eyelashes.

happy si inca ceva o lengerie sexy de Craciunita love struck (bine asta e pentru mine, dar tot pentru el am cumparat-o).

ce parere aveti? mai trebuie ceva?

(eu am vazut azi un tricou nike superb, am vrut sa il cumpar dar nu m-au lasat prietenele crying, ele zic ca e de ajuns).

dau fundita la cine e cel mai sincer.kisskiss

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu te-au lăsat prietenele? Uau! Păi cum vine asta? Da' ce plăteau ele? Eşti la cheremul lor? Vai de capul meu.
Nu te sfătuiesc să te iei după crisu şi doinitza 12, sunt doar copii de 12-13 ani care habar n-au ce-nseamnă o relaţie de 3 ani purtată pe bune cu cineva.
De trebuit nu "trebuie" nimic, ci doar ce simţi tu. Dacă tu simţi că trebuie să-i mai iei tricou nike, atunci ia-i! Dacă nu, nu.
Oricum, în altă ordine de idei, astea cel mai bine le stabileşti TU, nu prietenele, nu părinţii, nu TPU.ro ci TU!
Numai bine şi la mulţi ani cu iubitul tău!

| Crisu a răspuns:

Mie mi se pare deja exagerat de mult. oricum este ok. daca va iubiti e foarte frumos din partea ta, mai ales ca pentru iubir nu te-ai uitat la portofel. sper sa-i placa, si iubiti-va mult!

| Mihai7best a răspuns:

Eu i-am luat prietenei mele un lantisor superb finut si atat pentru ca eu cred ca gestul conteaza nu sa fie 10 chestii... si oricum lantisorul nu a fost ieftinhee hee dar pentru ea orice

| doinitza12 a răspuns:

Sincer se pare ca prea il alinti.cind ar trebui el s-o faca. e totul super

| Dolllx14 a răspuns:

Pai.cam multe. big grin Eu zic ca nu mai trebuie sa-i iei nimic. Ajunge. oricum gestul conteaza;;]. + ca chestia asta cu pozele. amintirile. e foarte frumoasa. :X sigur se va bucura;;] oricine ar vrea sa primeasca un astfel de album.love struck si cu mp4 e bine.ascultati muzica la casti si dansati de sarbatori :]] love struck Glumeam.tongue Deci eu zic ca e de ajuns.:* te-amm pupat :* Iti garantez ca o sa-i placa happy

| Flory_9244 a răspuns:

Daca ai buget cumpara-i...laughing

| stefan1998_5137 a răspuns:

Nu trebuie sa le crezi pe prietenele tale ca ele sunt invidioase pe tine. eu daca as primi un trcou nike as fi foarte fericit.