Nu te-au lăsat prietenele? Uau! Păi cum vine asta? Da' ce plăteau ele? Eşti la cheremul lor? Vai de capul meu.
Nu te sfătuiesc să te iei după crisu şi doinitza 12, sunt doar copii de 12-13 ani care habar n-au ce-nseamnă o relaţie de 3 ani purtată pe bune cu cineva.
De trebuit nu "trebuie" nimic, ci doar ce simţi tu. Dacă tu simţi că trebuie să-i mai iei tricou nike, atunci ia-i! Dacă nu, nu.
Oricum, în altă ordine de idei, astea cel mai bine le stabileşti TU, nu prietenele, nu părinţii, nu TPU.ro ci TU!
Numai bine şi la mulţi ani cu iubitul tău!
Mie mi se pare deja exagerat de mult. oricum este ok. daca va iubiti e foarte frumos din partea ta, mai ales ca pentru iubir nu te-ai uitat la portofel. sper sa-i placa, si iubiti-va mult!
Eu i-am luat prietenei mele un lantisor superb finut si atat pentru ca eu cred ca gestul conteaza nu sa fie 10 chestii... si oricum lantisorul nu a fost ieftin
dar pentru ea orice
Pai.cam multe.
Eu zic ca nu mai trebuie sa-i iei nimic. Ajunge. oricum gestul conteaza;;]. + ca chestia asta cu pozele. amintirile. e foarte frumoasa. :X sigur se va bucura;;] oricine ar vrea sa primeasca un astfel de album.
si cu mp4 e bine.ascultati muzica la casti si dansati de sarbatori :]]
Glumeam.
Deci eu zic ca e de ajuns.:* te-amm pupat :* Iti garantez ca o sa-i placa
Nu trebuie sa le crezi pe prietenele tale ca ele sunt invidioase pe tine. eu daca as primi un trcou nike as fi foarte fericit.