| marie180397 a întrebat:

Buna:* vreau si eu statusuri despre amintiri.amintiri cu prieteni care nu le pot uita.plangand imi aduc aminte de tot ce a fost frumos intr'o singura vara!:* va rog repedee:X funda:X si vot:X va rogggg:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*acum stiu tot ce`i frumos repede trece.sad
*asta`i pentru ai mei. n`am sa le zic numele k se stiu ei. e pentru noptile pierdute si pentru sticlele golite in 10 minute.happy
*dar sunt amintiri ce te marcheaza pe viata. unii nu vor sa le accepte, altii pe seama lor invata.
*Si nu poti sa uiti prietenii cu care ai copilarit. Cu care ai impartit clipe frumoase si ai zambit! love struck
*E firesc. Simt de parca a trecut o vesnicie. Doar stii ca dureaza putin un moment de bucurie.sad
*Oamenii vin, pleaca si nu`i poti judeca. Dar cand pleaca, pleaca c`o bucata din inima ta.love struck
*Am fost poate un nimeni in fata lor. Au fost. Ganduri innecate in alcool.winking
*Uita`te in spate. lacrimi si amintiri frate. Eu m`am uitat si amintirile-au ramas departe.
*Mi`e dor de amintiri ce le-am trait si le-am uitat. mi`e dor de vremea in care dezamagita, vroiam sa fiu baiat. Mi`e dor de prima atingere, de primul sarut. De prima data cand i-am spus cat il iubesc de muuuultt! love struck
*Si amintirile astea ma fac sa innebunesc. Cand ma gandesc la toti prietenii pe care nu ii mai gasesc...straight face
*Cred ca ne-am pierdut pe drum, Unde`s toti tovarasii acum?
*Ani de liceu, cu prietenii pe viata.:X

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In tot timpu' asta am invatat un lucru, bai... daca iubesti ceea ce faci, atunci continua.

Trec prin viata si sunt mandra de trecut,si daca e sa pierd TOT,o iau de la capat,lupt! happy

Raze de soare,aer de mare,buzele tale... iubirea noastra,parea albastra...

I miss everything that means you.

Tot ce-i frumos cu adevarat,nu costa nimic!

Summer in your eyes.

Si am momente in care imi amintesc de tine si zambesc.

[Na, sper sa te ajute, nu stiu exact la ce te-ai referit cu statusurile! big grin Funda?!]

| Ditzza14 a răspuns:

‎______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)
Trandafirul acesta este prietenia. Pune-l pe peretele prietenilor pe care nu vrei sa ii pierzi niciodata ♥ ♥

e.am iubit ieri! Te iubesc azi! Te voi iubi maine! love struck Te voi iubi mereu! ♥
Te.am adorat ieri! Te ador azi! Te voi adora maine! big hug Te voi
adora mereu! love struck Ieri am fost prietene!:* Azi suntem prietene! love struck Maine
vom fi prietene! ♥♥♥ Mereu vom fi prietene! ♥ Ieri nu te.am uitat! Azi
...nu te uit! Maine nu te voi uita! Nu te voi uita niciodata! Ieri ti.am
... fost alaturi! Azi iti sunt alaturi! Maine stiu ca iti voi fi alaturi!
big hug Mereu iti voi fi alaturi!