Am programare făcută, dar este abia peste 5 zile, doar eram curioasa până în momentul în care ajungeam, de aceea am și specificat dacă s-a mai confruntat cineva cu așa ceva sau știe despre ce este vorba.
Nu stiu ce e, dar nu mi se pare normal.
Si daca ai făcut protejat prezervativele te apără de BTS 80%, ca se iau prin sânge, e suficient contactul a doua zgarieruri poate chiar de la prezervativ chiar dacă protecția contra sarcinilor nedorite e 99%. Trebuie sa faci analize. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex decat după casatoria cu cineva care are ca principiu de viata nonnegociabil fidelitatea si după ce v-ati facut analizele înainte.
Piscina nu produce cosuri sau bubite pe clitoris si organele genitale.
Mâncărimile și bubițele de pe labii pot fi cauzate de mai multe boli cu transmitere sexuală (BTS), dar și de alte afecțiuni.
Printre BTS-urile care pot provoca aceste simptome se numără herpesul genital, condiloamele genitale (negii genitali), sifilisul și, mai rar, chlamydia și gonoreea in situatia in care ai atins penisul barbatului sau el s-a atinc pe el si apoi a pus mana infectata pe organele tale sexuale, contaminandu-le.
Urgent la gineoclog sa-ti faci analize medicale sa vezi ce infectie ai.
Nu sparge bubitele, ca sunt puternic contagioase si se inmultesc.