| MihaiAndrei45 a întrebat:

Buna ziua lume! Am o problema serioasa! Va rog sa nu radeti si sa nu faceti misto! Ieri am facut sex cu o tipa, pe langa faptul ca a fost prima data( a fost dezastruos, sunt extrem de demoralizat...), aluneca prezervativul, etc. Inainte de a incepe actul sexual, m-am clatit cu apa pe penis, insa nu cred ca l am clatit perfect 100%... In timpul actului, am folosit si degetele si mi e teama sa nu fi fost sperma pe ele.Ce-i de facut? Simt ca o iau razna, mi e tare teama sa nu fi facut vreun accident

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este gravida iar nu stim ai fost virgin? Si ea la fel? Cine a zis ca a fost dezastruos sexul tu sau ea sa plîns? Ce varsta are ea dar tu?

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca prima experienta e cat se poate de awkward pentru absolut toata lumea.Deci nu-ti mai fa griji inutile, pentru ca e doar ceva instinctual pe care se pune mult prea mult accent, nu ceva care iti determina succesul in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai de baaaa... Pai la toti baietii a fost asa, prima data! Daca ti-a zis vreunu' ca a fost taur comunal cand a dat prima data la fleasca, te-a mintit. Nu iti face griji, cu timpul prinzi experinta. Nu mai te lua dupa toti fuatlaii ca nici ei nu au fost mai breji prima data! Fi multumit ca in sfarsit ai dat la pisatoare.

| IamTerry12345678910 a răspuns:

Dacă nu a existat penetrare în adevăratul sens al cuvântului nu se întâmplă nimic, dar fata se poate alege cu infecții grave. Daca te-ai spălat pe mâini înainte nu se întâmplă nimic.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru IamTerry12345678910):

Bine că lui îi spui.la tine te-ai panicat că ai rămas prin haine