Se pare ca fugi de iubire"ca de dracu".
Cred ca ti-e teama sa nu suferi.Dar stii cum se spune,ca in viata"de ce iti este teama,nu poti scapa".
Inevitabilul se va produce si la tine.
Iubirea e frumoasa,dar stiu ca e si dureroasa.
Oricum, atunci cand vei intalni adevarata iubire, lasa-te dusa de"val".
E norml, sunt oameni care nu-si arata sentimnetele, sunt oameni carora li-e frica sa faca asta. Asa e dragostea e dulce la inceput dar se tranforma in calvar cand se termina, si ramane costiinta.,
Pentru ca nu ai intalnit inca persoana potrivita! Crede-ma, atunci cand o sa o intalnesti o sa ti se para bucatica rupta din tine, jumatatea inimii tale, persoana fara de care nu ai putea trai. Si atunci, e normal sa o iubesti foarte mult, sa suferi pentru ea, sa fii fericita alaturi de acea persoana.
Stii, eu cred ca exista doar cate o astfel de persoana pentru fiecare dintre noi. Atunci mi se pare normal sa dureze pana o sa o intalnesti, insa stai linistita, de destin nu poti fugi! La un moment dat o sa il intalnesti pe fat-frumos al tau.
Şi eu sunt la fel în unele părţi! Tu probabil eşti mai mare ca mine, dar nu contează. Eu o iau aşa. Cele care au iubiţi cu grămezile de la vârste fragede sunt cele fără respect de ele. În cazul în care eşti trecută de 13-14 ani, nu mă bag pentru că lumea aceasta încă o experimentez.
Ai zis-o cu rautate... daca nu ma pot indragosti de un barbat nu inseamna ca nu am sentimente, ma refeream strict la acea dragoste pe care vad femeile din jurul meu bocind si nu le inteleg. Asta nu inseamna ca nu iubesc sau nu simt ce e in jurul meu, iubesc natura, poezia, muzica deci nu cred ca sunt psihopata dar oricum merci de opinie, informeaza-te mai mult inainte sa arunci 2 vorbe si fii inteligent pana la capat
Multumesc tuturor pentru opinii
Iar pentru AndrutuHere am 18 ani ^_^ nu 14 nici 15 ^_^
Oricum e usor ciudat sa fii diferit, iti vezi prietenii prinsi in lanturile dragostei si pe tine aceeasi persoana dar probabil inca nu mi-am intalnit "printul" yet
Ciao si bafta tuturor