| Simonaaaaaaaa a întrebat:

C este mai exact pre-ejacularea(daca asa se scrie) si cat de periculoasa este? va intreb pentru ca am vazut ca va pricepeti in a da raspunsuri bune si serioasetongue

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este deloc periculoasa, este foarte normala. Lichidul care lubrefiaza penisul contine spermatozoizi, cu atat mai multi cu cat barbatul e mai aproape de ejaculare. Adeseori, in primii 5-10 ani de viata sexuala, barbatii pierd involuntar si fara sa-si dea seama 1-2 picaturi de sperma (cat gamalia de ac) inaintea ejacularii, imi ales daca sunt foarte excitati. Ea nu pune in pericol nici unul din parteneri, dar face ca metoda coitului intrerupt sa fie rezervata pentru cupluri stabile, in viata carora un copil n-ar fi o nenorocire.

| alexiulia2002 a răspuns (pentru Brigaela):

Dar la partenerul meu nu este vorba de 2, 3picaturi este 10, 12 picaturi

| Brigaela a răspuns (pentru alexiulia2002):

Nu e nici o problema, nimic anormal.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Barbatii se excita mult mai repede decat voi! - in aproximativ 10 secunde! Atunci, daca dorinta e foarte mare - adica daca o place si o doreste pe tipa foarte tare, penisul secreta 2-3 picaturi, emise de glandele lui Cowper, care in mod natural au rolul de a facilita penetrarea, dar acolo innoata in jur de 50 de milioane de spermatozoizi, din care, se stie, e suficient unul singur pentru a fecunda ovulul!

mlm
| mlm a răspuns:

Pre-ejacularea apare, dupa cum ii spune si denumirea, inainte de ejaculare! Este lichidul albicios secretat de penis atunci cand barbatul este excitat. Cantitatea de lichid difera de la un barbat la altul, este un bun lubrefiant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista termenul prejaculare, ci excitare, cand un baiat se excita produce o secretie care se numeste lichid seminal, ei acel lichid contine spermatozoizi si poti rmane insarcinata chiar daca el nu ejaculeaza, daca n-am inteles bine intrebarea ma intrebi pentru restul in particular, ti-am tratat intrebarea cu cea mai mare seriozitate.

| giulia_6563 a răspuns:

Pre-ejacularea apare, dupa cum ii spune si denumirea, inainte de ejaculare! Este lichidul albicios secretat de penis atunci cand barbatul este excitat. Cantitatea de lichid difera de la un barbat. Pre-ejacularea poate sa apara si in timpul actului sexual si este un foarte bun lubrifiant.

Pre-ejacularea joaca un rol foarte important pentru actul sexual. Lichidul eliberat in timpul pre-ejacularii pregateste practic drumul pentru sperma. Lichidul curata zona pe unde este eliberata sperma, potejand-o de aciditatea eliberata de urina. Aciditatea din urina distruge sperma, ceea ce inseamna ca pre-ejacularea creeaza conditiile optime pentru o posibila sarcina.

Asadar pre-ejacularea joaca un rol extrem de important in procesul de fertilitate si sarcina. O femeie poate ramane insarcinata chiar daca barbatul a iesit inainte de a ejacula, deoarece pre-ejacularea contine sperma. Din pacate, pre-ejacularea nu poate fi controlata.

Desi cantitatea de sperma din pre-ejaculare este destul de mica, exista sanse pentru aparitia unei sarcini.

Asa ca pentru o sarcina nedorita, trebuie folosit prezervativul sau alta metoda de contraceptie. sper sa iti fiu de ajutor.

| sorina_8895 a răspuns:

Deci dupa cum a raspuns si alllinna...deci se produce aceea secretie din care se spune ca poti ramane insarcinata dar eu am intrebat si preteni foarte apropiati despre aceasta faza si cineva mi-a zis ca este doar un mic zvon faza deoarece persoana respectiva prima data a facut-o cu pretenu ei fara prezervativ si a zis ca nu a patit nimic doar prin faptul ca parteneru tau trebuie sa evite sa lase in tine...Cu aceeasi problema ma confrunt si eu de scurt timp si astept sa fac un test de sarcina aasa ca iti recomand si tie sa faci test daca te afli in aceasta sitatie... dar nu te ingrijora prea tare...bafta si ai grija de acum...

Întrebări similare