Stii ca nu e obisnuinta atunci cand crezi ca nu are defecte mari. Atunci cand esti mereu frustrata si cand tu consideri ca il accepti e o problema. Cand iubesti cu adevarat nu e vorba de a accepta niste defecte. E ideea ca stii ca nu sunt importante pentru ca poti lupta ca sa le inlaturi destul de usor. Stii ca vorba buna si intelegerea fac acele defecte sa dispara. Chit ca apar din nou uneori. Iubirea e un joc in doi. De asta e important cum va intelegeti. Daca noi devine mai mereu tu si eu deja e cam dusa iubirea. Unde sunt certuri mai multe decat momente de tandrete nu e iubire. E doar teama de a o lua de la inceput si obisnuinta totodata. Nu exista relatii perfecte. Nu iti inchipui ca tot ce vezi tu inseamna relatia dintre doua persoane. In intimitate fiecare relatie are momentele ei mai grele. Si sunt certuri oriunde. Important e unde duc acestea. Daca duc la orgolii prostesti atunci nu mai are sens. Daca duc la un : - '' Iarta-ma ''urmat de un : '' Nu, iarta-ma tu '' poti spune ca e vorba de iubire.
Mi-ai luat cuvintele din gura, sa stii.Prin asta trec si eu si ma simt atat de singura. S-au schimbat atat de multe si intre noi.
Ah, scuza-ma. Tu ai pus o intrebare.
Din pacate nu pot raspunde pentru ca nici eu nu stiu asta. Uite
wtf_smileee e id meu poate vr sa vb, eu te inteleg si va fi mult mai usor sa vb cu mine.
Imi lasi un off sa stiu ca tu esti.Pwp:*
si imi pare rau ca nu te-am ajutat
Si eu sunt cu iubitul meu de 3 ani si o luna, in nici un caz nu m-am plictisit de relatia asta pentru ca in fiecare zi e ceva special la el, plus de asta am stat si m-am gandit, oare as putea sa o i-au de la capat cu un alt baiat? sa las in urma atatea amintiri? sau sa-l vad pe el cu o alta fata, nu mi-as inchipui toate astea, poate are loc si obisnuinta dupa o durata lunga de timp, dar nu mai mult decat exista iubirea. gandeste-te cum ai reactiona daca l-ai vedea pe el cu o alta fata? sau pe tine langa un alt baiat, eu una imi pun intrebari de genul asta insa sub nici o forma nu as da cu piciorul la atatea amintiri mai ales fara un motiv anume. luati o pauza si in timpul asta nu-i mai da nimic si nici el tie, atunci o sa iti dai seama daca iti este greu sa nu vorbesti cu el sau sa va intalniti.
Buna
Poi...gelozia vine din iubire
Clar va iubiti
Nu stiu ce sa zic despre acest sentiment de plictiseala... nu ar trebui sa existe. Poate ti se pare
Un adevarat test ar fi sa stati departe maxim 1 saptamana si sa nu l vezi des. daca i simti lipsa inseamna ca il iubesti!
Poate ca cel mai bine ar fi sa luati o pauza... o saptamana... daca chiar va iubiti nu veti rezista 7 zile fara sa va vedeti si sa va "impacati".
sau poate daca ati vorbi deschis si sincer despre sentimentele voastre si despre ce simti se rezolva.
Uitati`va pe pozele cu voi 2 de la inceput pana acum si poate acea scanteie se va reaprinde instantaneu numai gandindu`va prin cate ati trecut si ce dragoste va leaga.
Succes