1. gandeste-te ca ceea ce vede dr. e ceva normal pentru el., stiu ca tu ai impresia ca te studiaza in amanunt da nu e asa.
2. epileazate! asta pentru confortul tau psihic, bine. sper ca nu e asa rau incat epilarea se impune...
3. ia-ti o bluza mai lunga deoarece e neplacut sa mergi de la paravan, acolo te vei dezbraca de pantaloni si chiloti, pana la patul de consultaii dezbracata. o bluza lunga e chiar "salvatoare"
4. spune-i dr. ca e prima ta vizita
5. du-te la un doctor care nu are cabinet in zona ta, asta ca sa nu dai nas in nas cu el, si gandeste-te ca te duci acum si daca nu iti place de el nu mai pui piciorul in cabinet.
multa bafta! - Igina locala, epilatul inghinal(banuiesc ca nu va referiti la epilatul "pasaricii") precum si "coafura" pasaricii (scurt sau cum vreti, chiar si 0) tin strict de ingrijirea personala si de cat de mult de respecti pe tine, si implicit pe cei din jur!
Un medic cred ca consulta cu mai multa placere o femeie ingrijita decat una neingrijita...
Si pana la urma, un ginecolog vede picioare desfacute toata ziua, asta-i meseria lui...
Pai saracu om o fi platit sa te examineze, dar nu e turist in padurea amazoniana. putin respect...
Trebuie sa te epilezi mereu, nu doar cand te duci la ginecolog!
Mi se pare mult mai igienic...si ai da dovada de un mai mare respect de sine!
Daca iti place mai cu par...fa'ti un model! Da radete scurt ca sa iti stea frumos!
Nu lasa acolo tufa
Da'i cu bicu si i'ai mufa!
Nu te epila. fa codite si carare pe mijloc. e mai misto asa. doctorul cu siguranta va aprecia si te va da afara.
Daca vreti sa nu auziti comentarii jignitoare din partea medicilor atunci va sfatuiesc sa mergeti insotite de parteneri.Eu merg tot timpul cu sotia mea la ginecolog (nu astept afara). Nici un ginecolog nu si-a permis sa aiba atitudine nepotrivita fata de sotia mea. Daca tineti neaparat sa mergeti singure la consultatie atunci nu va mai plingeti...
Depinde cum te simti...eu zic ca e mai bine sa fi epilata.Pentru ochii doctorului/doctoritei
...ma rog faci cum vrei:*Funda?