anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ne sarutam, iubitul meu nu baga limba calumea, el isi tine limba doar in gura lui. Eu sunt obisnuita cu saruturile "full". Cum sa fac asta si cu el, ce ar trebui sa fac? Adica eu incerc putin sa fac un pas inainte dar el tot nu inainteaza, cum sa-l iau?

10 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

In mod normal, limba nu se baga, se plimba, se joaca, e jucausa- Sunt persoane care nu vor accepta acest sarut si altele care nu stiu sa sarute si cu limba. Ori nu are experienta, ori nu " simte" cum trebuie sa sarute. Cu putin tact din partea ta, fara sa-l jignesti, il poti introduce in arta sarutului.Pe de o parte, sa fii fericita ca nu e experimentat!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să vorbeşti cu el şi să-i spui ce te deranjează. E aşa grea o discuţie pe tema asta? Baftă!

| ATHOS a răspuns:

Nu e mai simplu sa discuti problema cu el?

| GyeBaek a răspuns:

Poate nu-i place sa sarute asa.

| BoBBy a răspuns:

Zi: Bai nene, baga-mi limba in gura ca innebunesc aci

| cal3star a răspuns:

In timp cel mai pupi poti zice
"Da-mi sa-ti pap limbutza"...
"Yummi ce limbuta dulce ai, da-mi sa mai gust din ea" etc... chestii din astea si i le poti spune senzual, si probabil nu isi va da seama.

SUCCES!

| source a răspuns:

Incearca sa-i spui asta, fara rusine sau sa faci o gluma pe seama asta ca sa se prinda, trebuie sa existe comunicare intre tine si prietenul, sinceritate si alte chesti din asteabig grin

| Doddel a răspuns:

Spune-i sa incerce sa bage limba mai mult.
discuta cu el.

| ecstasy:* a răspuns:

Pai incepe tu prima si dupa el va continua sau poate nu ii place cu limbatongue

| turbolax a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ce ne-ai spus si noua mai sus