| Iubitoruldecarti a întrebat:

Care este secretul pentru a seduce o fata?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Trebuie sa fii un mare iubitor de cărți.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Depinde. Omul trebuie să depună și el un efort ca să iasă din zona de comfort că degeaba încearcă psihoterapeutul/psihiatrul să-l "repare" dacă pacientul nu-și dă silința.
E ca în cazul celor dependenți de alcool și stupefiante. Dacă aceștia nu vor să se schimbe, terapia și medicația nu vor avea nici un efect/rezultat, deoarece viciatul la cea mai mică scăpare va recidiva.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai logic ca trebuie si pacientul sa miste ceva, in terapie scopul este ca omu sa constientizeze problema si cauzele, si apoi sa lucre pacientul la asta.
In terpie sunt 2 participanti, nu unul, nu doar psihologul, si rezultatul depinde de amandoi.
De aia nici un psiholog nu garanteaza ca terapia are succes, pentru ca depinde si de pacient ce face si cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

La tine de ce n-a funcționat nicio terapie?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ptr ca eu sunt defect cum nu s-a mai intalnit (aici nu glumesc), daca creierul a fost atacat de anestezicul ala, nu e problema psihologica, ci problema de organ, ca si creierul e tot un organ.
Toate chestiile aparte ale mele sunt rezultatul unui creier defect structural. Asa ca exemplu sa zicem ca o comparatie, cum ti-ar lipsi un lob din el, n-ai ce-i face.
Chestiile astea mai ciudata n-au nici o legatura cu depresia.

Si depresia e tot o boala de organ de fapt, si medicatia mai repara ceva pe acolo totusi, dar asta a inceput prima data la 12 ani jumate, a durat un an, eram asa fin mai trist si atat, dupa aia dupa un an s-a dus total de la sine, apoi de la 16 ani a inceput iar si a tot avansat.
Daca ma duceam la timp la medic s-ar fi rezolvat, dar asa, m-am dus ca la un cancer in ultimul stadiu, si nu se mai poate face nimic.

La terapie se rezolva erorile de gandire, blocajele in a constientiza problema, constientizarea comportamentelor deviante care iti fac rau sau fac rau altora, convingeri eronate gen "trebuie sa ma bag in casnicia lor ca mama ca asa e bine, eu stiu mai bine ce e bine pentru ei", iar dupa aia depinde de om sa lucreze la asta.
Pai am intalnit "aaa da, mi-am dat acum in terapie seama ca ma purtam urat cu partenerul".
Deci terapie merge cand nu sunt boli psihice.

Întrebări similare