| Marrriaaa a întrebat:

Cat de mare este orgoliul un baiat?

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Tu nu intelegi o chestie. Voua femeilor va place misterul, va plac jocurile " ii dau indirect o situatie sau o propozitie unde sa vad daca se blocheaza", si in general barbatii iau in nume de rau acele mici "teste", ar fi mult mai simplu sa aveti un ecran LCD deasupra voastra sa scrie mareee " TE PLAC".

Noua, barbatilor nu prea ne incanta acest " chase ", vrem sa ne simtim dominanti, vrem cale libera, unde sa stim intr-o proportie mare ca avem unda verde, si majoritatea cedeaza zicand " e prea fitoasa, vorbeste nu-stiu-cum cu mine, etc." Probabil a sesizat una din situatiile de mai sus si refuza sa se mai deschida unei idei noi. Lamureste asta cu dansul si reluati "jocul"

| raluk27 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Mai, si barbatii de joaca de-a șoarecele si pisica. De exemplu, o lasa pe tipa sa astepte ceva zile pana o suna sau pana o invita la a doua intalnire. "Hai sa ieșim la o cafea "."ok, pai cand, pe la ce oră? "..."Am niste treaba acum, dar te sun eu pe la 5". Si in concret suna la 9.
Sau, iese cu tipa la 4, 5, 6 intalniri, flirt, atingeri, glume, joculete, complimente dar nu ii spune ce vrea (sex/relatie/amicitie). Si aici ma refer la tipii cat se poate de tupeisti. Barbatii au "darul" de a face mici chestii deranjante, ca sa vada cum reacționează tipa. Daca riposteaza, daca ii atrage atentia. Daca nu ii zice nimic, nu are demnitate, e slaba, daca ii zice e nebuna si isterica.
Un alt joculet al barbatilor, la prima sau a doua intalnire este "nu vrei sa urci? Sa-ti arat ce misto mi-am renovat bucataria". Stii foarte bine ce înseamnă asta si o pui pe tipa într-o situatie akward. Gen, oookkk... Te plac destul de mult, dar nu as vrea sa fac sex acum. Iar daca i-o spui direct "hai, ma, ca nu trag de tine... Nu asta am vrut să spui. Nu se va întâmpla nimic din ceea ce tu nu vrei ".

| RAY a răspuns (pentru raluk27):

Scopul pentru care noi barbati vorbim cu voi este sexul, nu vad nimic rau in a urmari acest scop, sexul este scopul bologic al omului, acele jocuri de care vorbesti tu difera de la persoana la persoana, uni se lauda si ca tiau spalat hainele la masina de spalat

| raluk27 a răspuns (pentru RAY):

Pai si tragand tepe, sau jucandu-te, crezi ca-l obtii (sexul)?

Dupa cum am mai afirmat eu selectia la specia umana se face pe baza de selectie pe aspect fizic,nu cred ca un barbat urat poate obtine sex de la una urata indiferent de ce jocurii joaca cu ea,o fata se lasa prinsa in jocurile lui pentru ca e atrasa de el fizic,e un joc, un joc facut de multe animale cand se reproduc, pana la urma cu toti ne ascundem interesele asta e adevarul, daca am fi sinceri am muri virgini cu toti, cum ar fi sa spuna un barbat eu vreau sex de la tine unde mai e joaca? e ceva uman

Sa nu confundam flirtul si cochetaria cu jocurile de doi lei, care in capul celui care le face creaza impresia ca tipa o sa ajunga sa ii ciugulească din palma, gen nu raspund doua zile la telefon sa vad cat de mult mă cauti. In felul asta nu obtii sex in veci.

Sunt fete care le place barbati reci, indiferenti

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru raluk27):

Si daca joaca si daca nu, bărbaților la place siguranța, pe cand femeile adora misterul, nu inteleg acuma ce vrei tu de fapt sa-mi demonstrezi mie... Ca exista bărbați care stiu seduce foarte bine? Stiu asta

Nu, ca exista barbati neseriosi (si aici ma refer la cei 7 abi de acasa), iar asta nu se numește seductie.
Iar daca barbatilor le place siguranta cum de multi evita sa se implice într-o relație pe termen lung?

O da! Barbatii care-ti arata spatele sunt teribil de atragatori. Mai ca-ti vine sa sari pe ei.

Atragator nu te face nimic daca fizicul nu te face atragator asta e adevarul, eu nu sunt de acord ca cineva sa profite de cineva pentru sex, nu asta am vrut sa spun

Cand vine vorba de seducție... Nu angajament

Mai ales având in vedere conotatia negativa a însăși notiunii de "seductie"
SEDÚCE, sedúc, vb. III. Tranz. 1. A incita, a captiva, a subjuga, a cuceri prin farmecul vorbelor, prin purtare etc. 2. (Despre bărbați) A abuza de buna-credință a unei femei, ademenind-o și determinând-o să întrețină relații sexuale, cu promisiuni înșelătoare; a ademeni; a înșela, a amăgi. – Din lat. seducere. Cf. fr. séduire. 
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de LauraGellner

| UnBroken2016 a răspuns (pentru raluk27):

" De exemplu, o lasa pe tipa sa astepte ceva zile pana o suna sau pana o invita la a doua intalnire" aici intra si mentalitatea feminina in joc nu crezi. Daca suna a 2 zi sau chiar in seara aia poate e disperat daca nu suna cateva zile ( cum ai zis tu ) poate nu ii pasa sau nu vrea sa preseze fata. Noi toti facem viata mai grea. Nu stim cum sa o dam bine.

| raluk27 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Daca ar suna a doua zi, nu cred ca ar fi interpretat ca un gest de disperare, ci pur si simplu e in semn de interes sincer si de corectitudine (tipul mi-a cerut numărul, nu cred că a făcut-o degeaba, deci ar trebui să mă aștept sa fiu sunata). Disperare e sa suni in aceeasi zi/seara sau la 2 ore dupa ce tipa ti-a dar numarul.
Cu cat trec mai multe zile, cu atat creaza impresia ca tipul una zice si alta face sau ca are ca scop colectionarea numerelor de telefon. Eu personal sunt adepta ideii ca nu trebuie sa deranjezi existenta unui om, daca nu vrei nimic de la el. Si de multe ori barbatii initiaza lucruri, pe care ulterior le lasa in aer fara vreun motiv anume.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru raluk27):

Eh, nici femeile nu sunt mai bune. Fiecare cu problemele lui

| Marrriaaa explică (pentru TheLoveDoctorr):

Mda, ma regasesc in ce zici, problema e ca jocul nu mai poate fi reluat

| Marrriaaa explică (pentru TheLoveDoctorr):

Nu mai am cum sa lamuresc, nu cred ca mai e interesat si oricum probabil vorbeste cu altele laughing

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru Marrriaaa):

Ok, atunci nu iti mai hrăni mintea cu valorile tipului resp. găsește altu

Esti o filozoafa. Urasc oamenii care vorbesc fara fapte. E inutil si plictisitor.

Si eu urasc oamenii care se cred mari seducatori happy E la fel de inutil si de plictisitor.

43 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

In multe cazuri e direct proportional cu respectul de sine al unei femei.

| RAY a răspuns:

Raspunsul e simplu, multi din noi nu ne aratam sentimenele pentru ca sunt slabiciuni, daca spui unei fete te plac e o slabiciune de care ea va profita mai tarziu sau mai devreme, de cand ne stim toata lumea ne spune ca barbati nu au sentimente, emoti, nu se plang, nu isi cer scuze ca nu e masculin asa ceva

| Marrriaaa explică (pentru RAY):

Mda, pot sa zic ca ai dreptate, dar nu orice femeie profita de asa ceva

| Marrriaaa explică (pentru RAY):

Da, dar nu toate fac asa.

| RAY a răspuns (pentru Marrriaaa):

Barbati care va plac voua sunt putini ei reprezinta cam 10/15% din populatia masculina, acei barbati sunt greu de facut baieti cuminti din ei

| OnuOnulică a răspuns:

Sunt convins că ai vrut să scrii "unui". Orgoliul diferă de persoană...la unii e mai mare iar la alții mai mic. Acum depinde de caracterul lui.

| Marrriaaa explică (pentru OnuOnulică):

Da, greseala mea big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mda... sunt multe de spus. Fiecare cu al lui.

| LoveSleep a răspuns:

Cât penisul acestuia măsurat la scară.

| raluk27 a răspuns:

Orgoliu au toti barbatii. Uneori foloseste, alteori e prostesc.
Insa proporțiile sunt diferite. Un barbat este orgolios atunci cand nu accepta sa fie injosit, cand nu este tratat cum trebuie de o femeie. Sau femeia a ales pe altul, tot in virtutea orgoliului, ii întoarce spatele si isi vede mai departe de viata. Pana la un punct e ok sa ai orgoliu. Cumva face parte din masculinitate, insa dus la extrem, nu e decat o dovadă a faptului ca individul e idiot. Unii sunt dispusi sa piarda o familie, numai sa nu accepte ca au greșit si sa spuna "imi pare rau".
In cazul tau, personal, nu ti-as recomanda un orgolios. Privind chestiunea in perspectiva, tu o sa fii mereu cea care isi cere scuze, cea care il impaca, cea care il ia la discutii, chiar daca el a gresit. O sa-ti macini nervii lent si dureros. Si sa stii ca simti ca esti iubita, atunci cand te ia in brate si isi cere scuze sau face primul pas. Daca te iubeste, pune fericirea ta mai presus de orgoliu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Cred ca este mare orgoliul, depinde fiecare e diferit n-ai de unde sa stii.

| Voidwithin a răspuns:

Nu stiu unitatea de masura pentru orgoliu...
Vorbind asa fara nicio baza, as spune ca e relativ, mai specific, de la persoana la persoana.
As tinde sa spun, ca cu cat este mai frumos din punct de vedere fizic si cu cat este mai destept cu atat este o sansa mai mare sa para mai orgolios si arogant si sa nu arate atractie fata de prima fata pe care o vede; dar repet, toata treaba asta e relativa.

| ToKen a răspuns:

Iti atinge lueta, n-ai grija.

| I0nuT55 a răspuns:

Asta depinde de fiecare, nu toti baietii au orgoliul la fel.

| Marrriaaa explică (pentru I0nuT55):

Generally speaking

| MistretulPufos a răspuns (pentru Marrriaaa):

Pai depinde de baiat, fiecare e diferit

| Apac a răspuns:

Uneori (în cele mai multe cazuri)mai mare decât ți-ai putea imagina, iar în unele cazuri mai mic decât ar trebui.
Totuși, de ce te-ar interesa asta, refuză prietenul tău să-și ceară scuze?

| Marrriaaa explică (pentru Apac):

Nu, plac un tip, care stiu ca ma place, dar nu face nimic pentru ca e orgolios, iar eu par dezinteresata pentru ca asa e felul meu.

| NameHarris a răspuns (pentru Marrriaaa):

Daca te place nu e orgolios e mai mult prostbig grin

| Marrriaaa explică (pentru Apac):

Nu, o poveste lunga cu un tip, amandoi orgoliosi. e clar nu am ajuns niciunde, doar am iesit la un film, el ma cauta dupa o perioada ma lasa in aer. si na.

| MadagasHardwell a răspuns (pentru Marrriaaa):

Cum il cheamă pe băiat? ( de curiozitate întreb ) happy

| Bunghez_Andrei_2000 a răspuns:

Se masoată cu ruletă industrială...

| Bunghez_Andrei_2000 a răspuns:

Se masoară cu ruletă industrială...